Mesaje de vară 2022. La începutul primei luni de vară am pregătit pentru dumneavoastră o serie de urări și mesaje pe care le puteți transmite familiei și prietenilor pentru a le ura „O vară frumoasă!”.

Mesaje de vară 2022

Mesaje de vară pentru familie și prieteni

„Sa porti mereu in suflet jocul spicelor de grau in albastrul infinit al cerului de vara”

„Lasa-ti grijile lumesti purtate de norii plutind lenes in imensul senin”

„In sfarsit a venit vara! Hai sa ne toropim impreuna la soare!...”

„Iti urez ca vara aceasta sa ai parte de cei mai misto frigarui, cel mai norocos pescuit, cele mai interesante calatorii, cele mai relaxante plimbari, cea mai tare distractie din cele mai tari cluburi si cea mai buna si rece bere in zilele toride, in compania desigur ai celor mai adevarati prieteni!”

Citeste si: Mesaje de sfârșit de an școlar. Ce să le urezi elevilor care au terminat anul școlar

„Iti urez o minunata aventura de vara cu cea mai frumoasa femeie/ cel mai chipes barbat, calatorii in care sa te regăsești, peripeții care sa te cultive si facă mai increzut in tine, si desigur cum fara distractii pana in zorii zilelor!”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

„Esti departe de mine si-ti duc dorul. Clipele pana la revedere imi par nesfarsite si doar amintirile noastre imi mai inalta sufletul catre lumea fanteziei!”.

Mesaje de vară 2022

Urări pentru familie și prieteni la început de vară

„Deschid ochii, nu esti langa mine, aprind lumina, nu te vad, ma trezesc si-mi aduc aminte ca acolo unde ai plecat, inima mea iti apartine...”

Citeste si: Mesaje pentru ultima zi de şcoală. Urări și felicitări frumoase pentru elevi

„Fie ca soarele verii sa te odihneasca, apele marii sa te improspateze, iar berea rece deschisa impreuna cu baietii sa te revigoreze! Simte vara din plin!”.

Mesaje de vară 2022

„Primavara trece si ne amintim de inocenta.Vara se deapana si se aducem aminte de exuberanta noastra.Toamna se termina si ne reaminteste de respect.Iarna ne insoteste si ne aduce aminte de perseverenta noastra”- Yoko Ono

„Atunci cand sunt fericiti, oamenii nu isi mai dau seama daca este vara sau iarna”- Anton Cehov.

Citeste si: Mesaje de Rusalii 2022: Să aveţi zile de Rusalii luminate şi liniştite!

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si