Anchetatorii investighează cazul unui bărbat din Reghin, în care o femeie s-a folosit de metoda "îmbrățișării" și a sustras portofelul unui bărbat abordat pe stradă. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

Citeste si: O româncă s-a răsfățat în Italia din bani pensionarei pe care o îngrijea: „Abonament la sală, asigurare auto”

O româncă s-a răsfățat în Italia din bani pensionarei pe care o îngrijea: „Abonament la sală, asigurare auto”

O îngrijitoare româncă, în vârstă de 48 de ani, este judecată în Italia după ce ar fi furat de la pensionara de care avea grijă, în vârstă de 79 de ani, 41.300 de euro în decursul a doi ani, în Roma. 

Citeste si: Un bărbat îmbrăcat în haine preoţeşti a fost prins când fura dintr-un magazin

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Abonament la sală, asigurare auto și chiar taxa la facultate pentru iubitul fiicei ei.

Toate aceste „răsfățuri” au fost plătite chiar din banii pensionarei pe care românca o avea în grijă, declarată   „incapabilă să înțeleagă din anul 2017”,     după cum au constatat specialiștii. Românca în vârstă de 48 de ani a reușit în doar doi ani să-i sustragă femeii suma de 41.300 de euro prin emiterea de cecuri și transferuri. Potrivit acuzațiilor, Monica B. a redirecționat cecuri bancare și prietenilor ei în schimbul banilor.
Femeia este judecată acum sub acuzația de eludare a incapacității. 

Un bărbat îmbrăcat în haine preoţeşti a fost prins când fura dintr-un magazin

Întâmplare neașteptată la Craiova: un individ îmbrăcat în haine preoţeşti a fost prins când fura dintr-un magazin din Craiova. Tânărul nu este preot în cadrul BOR.

Citeste si: Un hoț s-a mutat într-o casă imediat după ce a jefuit-o. Cum a reacționat proprietara

Un bărbat îmbrăcat   în haine preoțești a fost prins, duminică, în timp ce fura dintr-un magazin din Craiova, polițiștii afirmând că el nu este preot în cadrul Bisericii Ortodoxe Române.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si