La doar șase luni de la nunta cu Ben Affleck, Jennifer Lopez a scos la vânzare casa pe care o deține în Bel Air. Prioprietatea este situată pe un hectar de 3 hectare și are nu mai puțin de 1.300 de metri pătrați. Casa are 9 dormitoare, 12 băi, spații amenajate tip birou și o sală de cinematograf, care are 30 de locuri. 

Jennifer Lopez își vinde casa de burlăciță

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au ajuns în fața altarului. Cei doi au făcut nunta în secret

Colțul care i-a atras ochii cântăreței a fost livingul, care dispune de bar și șemineu. Tot la parter, o altă atracție este bucătăria, acolo unde sunt amenajate două insule și o zonă special pentru micul dejun.

Exteriorul clădirii este la fel de spectaculos ca interiorul. Terenul de 3 hectare este amenjat cu plante tropicale, dar și cu o zonă de gazon. În plus, o parte din suprafață este destinată unui amfiteatru care poate găzdui în jur de 100 de persoane.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cea mai spectaculoasă zonă este piscina, acolo unde se găsește un bazin separat pentru jacuzzi și mai multe canapele și sezlonguri pentru plajă. Proprietatea a fost cumpărata de Jennifer Lopez în anul 2016 cu 28 de miliarde de dolari. În schimb, artista a ales să o vândă cu peste 40 de miliarde de dolari. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis că trebuie să locuiască împreună cu cei 5 copii: 2 fete și un băiat pe care actorul american îi are din prima căsătorie și cei doi copii ai lui Jennifer Lopez.

Cei doi au mai format un cuplu în urmă cu 20 de ani, însă aceștia au decis să se despartă cu puțin timp înainte de căsătorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si