Neatenția se plătește. Marți după-amiază, în Timișoara, un șofer în vârstă de 39 de ani nu s-a asigurat la schimbarea benzilor de circulație. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în aceeași direcție. Mașina aflată pe a treia bandă s-a răsturnat.

Nu au existat victime în urma accidentului

„Un bărbat în vârstă de 39 de ani a condus un autoturism pe strada Surorile Martir Caceu din municipiul Timișoara, dinspre strada Arieș spre strada F.C. Ripensia, iar la trecerea de pe banda 2 pe banda 3 nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, care circula în aceeași direcție. În urma impactului autoturismul care circula pe banda nr. 3 a fost proiectat în bordură, ulterior, răsturnându-se”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Citește și: Doi morți și nouă răniți după ce un bărbat a intrat cu camioneta în mai mulți pietoni

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, numai cu pagube materiale.

Mașină răsturnată pe șosea, în Otopeni

Luni, 13 martie 2023, un autoturism s-a răsturnat în urma unui accident pe DN1 București-Ploiești, în localitatea Otopeni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Două autoturisme au fost implicate în coliziune. Un autoturism a fost răsturnat pe partea carosabilă. O persoană a suferit leziuni în urma incidentului. Aceasta a fost evaluată de un echipaj medical la locul producerii incidentului rutier. Traficul rutier s-a desfășurat doar pe banda trei a sensului către Ploiești, la scurt timp după incident.

Un TIR s-a răsturnat peste un autoturism

În județul Giurgiu, pe DN6, la Naipu, un TIR a intrat în peretele Căminului Cultural. Încărcătura s-a răsturnat pe o mașină. 

Un autotren, compus din capul tractor și două remorci, s-a răsturnat pe DN6, în localitatea Naipu.

Capul tractor s-a oprit în peretele Căminului Cultural.  De asemenea, încărcătura din remorcă a căzut peste un autoturism parcat în afara părții carosabile.

Din fericire, în zonă nu se aflau pietoni, iar în mașină nu erau persoane. Cea de-a doua remorcă nu s-a răsturnat.

Citește și: Noi detalii în cazul accidentului rutier de la Petroșani în care șase copii au fost răniți. Unul dintre ei a murit

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si