UPDATE: Din nefericire, minora a decedat. Va fi schimbată încadrarea juridică a faptei din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă. 

O fetiţă din Galați a căzut în această dimineață de la etajul 4 al blocului unde locuieşte cu familia. Rămasă singură în apartament, fără supraveghere, copila s-a prăbușit în gol, de la fereastra locuinței. Copila a fost preluată în stare de gravă de o ambulanță și transportată la spital, conform Observator.

A fost deschis un dosar penal în acest caz

Alarma a fost dată azi dimineață. Un apel la 112, la ora 7.48, anunța că un copil a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați.

Citește și: Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe vârful podului Basarab din Capitală. Polițiștii au intervenit

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1711/20324413/1/screenshot-2023-06-13-101516.jpg

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați, ajunși la fața locului, au stabilit că o minoră, de 4 ani, care locuia în blocul respectiv împreună cu familia, ar fi rămas singură în apartament, fără supraveghere, pentru o perioadă scurtă de timp și, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a căzut de la una dintre ferestrele locuinței. Minora a fost preluată în stare gravă de un echipaj medical de la Ambulanță și transportată la spital”, a transmis IPJ Galați.

Citește și: A scăpat ca prin minune, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc

În cauză, va fi deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si