Batalionul 53 Comando “Smaranda Brăescu” din Bacău are un membru canin. Ares este un câine curajos, iar în prezent, este cel mai nou parașutist din România. Echipa sa îi laudă curajul pe care l-a demonstrat încă din primele zile, de la primele parașutări.

Cel mai nou parașutist al Forțelor pentru Operații Speciale Române

Ares este un parașutist canin.

El este cel mai nou membru al echipei din care face parte, Batalionul 53 din Bacău, și sare cu parașuta ca un profesionist alături de militarii, care i-au devenit familie, dar și colegi de muncă.

Patrupedul nu a fost înspăimântat de săriturile cu parașuta, fiind foarte receptiv și realizând fiecare săritură alături de militari, în cadrul antrenamentelor, cu succes.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Cu o bucurie debordantă, Ares s-a arătat entuziasmat să sară din avion alături de fiecare coleg în parte și apoi să se arunce în gol” au declarat militarii, conform adevărul.ro.

„Capacitățile deosebite ale lui Ares, combinate cu antrenamentul riguros al echipei, îi conferă acesteia un avantaj strategic și o nouă dimensiune în misiunile desfășurate de forțele speciale”, spun reprezentanții Forțelor pentru Operații

Speciale Române pentru adevărul.ro.

Citește și: Un bărbat a fost ucis de viitură, în timp ce încerca să își salveze câinele din calea prăpădului. Soția sa se afla în casă în tot acel timp

Ares, vedetă pe rețelele sociale

Într-un videoclip postat de Forțele pentru Operații Speciale pe pagina de Facebook, Ares apare când executa sărituri cu parașuta.

Videoclipul a strâns sute de reacții, iar Ares a devenit, pe lângă unul dintre primii câini parașutiști, vedeta Batalionului 53 Comando “Smaranda Brăescu”.

„- Aveți câini parașutiști în armată?
- Avem. Ares e fan adrenalină! Îşi arată bucuria sărind în avion pe fiecare coleg în parte și apoi sărind din avion!”.
Ares face parte din prima echipă canină multirol din Forțele pentru Operații Speciale Române, este practic noul nostru coleg blănos și parașutist.
Puteți urmări în premieră câteva secvențe cu primele sale parașutări din modulul pilot demarat de Batalionul 53 Comando "Smaranda Brăescu" din Bacău", este descrierea videoclipului cu Ares, postat pe pagina de Facebook a Forțelor pentru Operații Speciale Române.

Citește și: Locuitorii unei comune din județul Satu Mare sunt terorizați de un urs. Ce spun autoritățile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si