Lumea baschetului este în doliu, după moartea fostului jucător și președinte de club la CSU Brașov, Gabriel Calancea (56 de ani). Acesta a decedat pe litoral, în urma unui tragic accident. El se afla pe litoral pentru a urmări Competiția Națională de MiniBaschet U12, informează Stiri pe surse.

Bărbatul a alunecat pe o scară și s-a rănit grav

S-a îndreptat spre plajă, dimineața, moment în care a alunecat pe o scară de lemn și a căzut de la înălțime.

A fost internat de urgență cu o posibilă secționare a măduvei spinării, dar azi noapte a decedat. Gabriel Calancea avea doar 56 de ani, conform Biz Brașov.

Citește și: El este preotul care s-a sinucis aruncându-se în fața metroului

”Vestea decesului fostului baschetbalist Gabriel Calancea, la doar 56 de ani, a fost un șoc atât pentru apropiați, cat si pentru familia baschetului romanesc. Președintele clubului CSU Brașov și-a trăit ultimele clipe acolo unde se și născuse: la malul mării. Din păcate, un accident stupid a curmat viața celui care venise cu familia lui pentru a se bucura de spectacolul baschetbalistic oferit de micuții participanți la Competiția Națională de MiniBaschet U12.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Frate al selecționerului echipei naționale feminine Dan Calancea, Gabriel și-a dedicat viata baschetului, din copilărie și până la finalul vieții. Șlefuit de antrenorul Martisor Hondrila, a fost convocat la loturile naționale de juniori, reprezentând cu demnitate România.

În 1985, împreună cu fratele lui, s-au mutat la Brașov, urmând cursurile Facultății de Electrotehnică. În orașul de sub Tâmpa, au devenit printre cei mai importanți jucători ai prim-divizionarei CSU, echipa la care au jucat pana la finalul carierei.

Citește și: Un băieţel de 10 ani din UK a murit la şcoală, sub privirile îngrozite ale colegilor: "Copilaşul nostru, te vom iubi veşnic"

După retragerea din activitatea de jucător, Gabriel Calancea a rămas aproape de baschet, devenind președintele CSU Brașov. Anul acesta împlinea 38 de ani de activitate neîntreruptă (ca jucator, și apoi conducător) în cadrul clubului alb-albastru.

Federația Română de Baschet adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate, și tuturor celor apropiați!

Dumnezeu să îl odihnească în Pace!”, a fost anunțul forului național.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si