Dacă nu v-ați gândit încă ce faceți de Crăciun, avem noi o idee: o excursie în Țara Moșului. Sigur credeți că e prea devreme pentru astfel de planuri, când afară sunt 40 de grade Celsius, însă dacă vrem cele mai bune oferte, nu ar trebui să mai amânăm niciun moment.

Citește și: Românii pleacă în concediu: Aglomerație în vămile din România. Aplicația care îți arată timpii de așteptare

Cât ne costă o excursie în Laponia, țara lui Moș Crăciun

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „De ce ar trebui să alegem o vacanță în Laponia și, mai ales, de ce ar fi bine să alegem încă de pe acum?” 

Ioana Burcea, reprezentant agenție de turism: „Laponia este o destinație pe care toată lumea ar trebui să o atingă o dată în viață. Foarte mulți ar spune că este o de destinație exclusiv pentru copii, dar nu este deloc așa. Este o destinație senzațională atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Anul acesta pregătim trei curse directe din București: pe 18, 21 și 26 decembrie. Primele două plecări sunt de 4 nopți, iar ultima de 2 săptămână. Ar fi bine să alegem vacanțele încă de pe acum tocmai pentru că avem super oferte în perioada asta.” 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Este o diferență dacă alegem acum vacanță sau dacă ne hotărâm să ne rezervăm biletele în apropierea sărbătorilor?”

Ioana Burcea, reprezentant agenție de turism: „Întotdeauna un pachet turistic va fi mai accesibil cu cât îl iei mai din timp. Chiar în luna iulie avem cea mai mare reducere pentru plecarea de pe 26 decembrie. Ca să-ți dau așa o idee de preț, patru zile în Laponia ne pot costa 2.300 de euro de persoană. Acest preț include zborul, transferurile, cazările la un hotel de 4 sau 5 stele, două mese incluse pe zi plus toate intrările la diversele obiective din zonă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si