Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Mii de oameni au asistat la demonstrațiile Forțelor Navale Române

„Ziua a început cu vânt puternic. Marea a fost și este în continuare foarte agitată, motiv pentru care o parte dintre secvențele demonstrative au fost anulate. La manifestări au participat mai multe nave militare. La acest eveniment nu a lipsit președintele României, Klaus Iohannis, care a venit însoțit de soția acestuia, Carmen Iohannis.

De asemenea, la ceremonie a participat și Ministrul Apărării Naționale Anghel Tîlvăr, dar și premierul României, Marcel Ciolacu.

Festivitatea a fost deschisă cu intonarea imnului de stat al României și cu tragerea a 21 de salve de tur. Deasupra falezei au survolat mai multe aeronave și elicoptere militare. De asemenea, spectacolul a continuat cu o secvență de respingere a unui atac al aviației inamice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ceremonia a fost una fastuoasă. Mii de turiști și localnici au urmărit fiecare moment. Evenimentul a avut loc pe faleza Cazinoului. După ceremoniile dedicate Zilei Marinei, seara va avea loc defilarea cu torțe. Vor lumina cu făclii străzile de la Cazinou până în Piața Ovidiu.

Ziua se va încheia cu un spectacol de artificii și drone.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si