Sute de mii de români sunt abonați la diverse platforme de streaming TV, dar puțini au făcut socoteala și cât îi costă toate acestea.

Românii sunt abonați la cât mai multe platforme de streaming TV

Împătimiții sunt abonați chiar la două, trei sau patru canale simultan. 

Sunt opt platforme mari de streaming care funcționează în țara noastră. Costurile abonamentelor variază de la 14 lei și până la 70 de lei.

Plata se face automat, abonamentele prevăd ca banii să fie extrași din contul bancar fără ca beneficiarul să trebuiască să aprobe plata de fiecare dată.

Citește și: VIDEO: Elevii, fără transport gratuit în prima zi de școală: ”Aroganța și autosuficiența acestei instituții sunt singurele motive pentru care elevii navetiști, astăzi și în viitorul an școlar, vor abandona școala”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Sunt abonată la cinci platforme de streaming, dar niciodată nu am făcut un calcul să văd cât mă costă acestea în total, într-o lună. Văd că pentru Netflix și pentru Amazon am de plătit 73 de lei acum în septembrie, dar deja am plătit abonamentul la HBO Max de 25 de lei, cel de la Disney Plus de 30 și cel de la Youtube Premium de

40 de lei. Așadar, vedem că totalul pentru o lună se ridică la 170 de lei”, a transmis Georgiana Grimm, reporter Kanal D.

Mulți recunosc că nu mai țin socoteala și că ajung să plătească o avere pe programe pe care nici măcar nu le urmăresc.

Dacă adăugăm și costul abonamentului la cablu, care este de aproximativ 50 de lei, suma alocată pentru televizor, filme și seriale depășește 200 de lei lunar.

În românia sunt 7,9 milioane de abonați la TV prin cablu sau satelit, arată datele Autorității pentru Reglementarea în Comunicații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si