Un profesor din Maramureș a fost reținut de polițiștii din Sighetu Marmației după ce și-a dat întâlnire cu o elevă minoră de doar 11 ani. Cel care a alertat polițiștii a fost tatăl fetei, care a găsit în telefonul acesteia mai multe mesaje trimise de profesor.

Mai multe informații sunt oferite de Vlad Crasnai, reporter Știrile Kanal D.

Profesor din Maramureș, reținut după ce și-a dat întâlnire cu o elevă de 11 ani.

Profesor din Maramureș, reținut după ce și-a dat întâlnire cu o elevă de 11 ani.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Profesorul din Maramureș care își dă întâlnire cu o elevă, denunțat de tatăl copilei

În vârstă de doar 25 de ani, un profesor se pare că dădea mesaje unei eleve, în vârstă de 11 ani. Tânărul profesor predă la Școala Generală nr. 10 din Sighet.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații, acesta trimitea mesaje text elevelor minore. Ultima minoră căreia i-a scris are 11 ani. Mesajele trimise de tânărul profesor către elevă au fost descoperite de tatăl acesteia, care a alertat imediat autoritățile.

După ce a înștiințat autoritățile de mesajele pe care le primea copila sa, polițiștii au pornit într-o operațiune în flagrant. Ghidați după mesajele arătate de tată, polițiști au mers în sala unde cei doi aveau întâlnirea. În sală erau doar profesorul cu fata de 11 ani, așa cum era scris în mesaje.

" La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din Rona de Sus, cu privire la faptul că, în telefonul fiicei sale, în vârstă de 11 ani, ar fi găsit mai multe mesaje

trimise de către un tânăr, de 25 de ani, din Sighetu Marmației", se arată în comunicatul transmis de IPJ Maramureș.

Citește și: Ministrul Educației anunță investiții în modernizare pentru aproape 6.000 de școli din Romania

Profesor din Maramureș, reținut după ce și-a dat întâlnire cu o elevă de 11 ani.

Profesor din Maramureș, reținut după ce și-a dat întâlnire cu o elevă de 11 ani.

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În urma întâmplărilor în care profesorul și eleva au fost surprinși împreună, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la locuința bărbatului. La domiciliul profesorului, polițiștii au identificat mai multe dovezi care susțin probatoriul. 

"În cadrul perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, în vederea administrării probatoriului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale", se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Maramureș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si