Decoruri de iarnă, meniuri și servicii adaptate sezonului sunt trendurile în materie de evenimente, organizate în anotimpul rece. Fie că este vorba de nunți, botezuri sau de o petrecere tematică, specialiștii din acest domeniu pot realiza orice își doresc clienții lor. Ce se mai poartă la evenimentele de iarna, aflați din materialul următor, a transmis Silvia Ioniță.

Ce se poartă în sezonul acesta?

Indiferent de eveniment, că e nunta, botez sau o petrecere aniversară, decorurile pot fi adaptate sezonului. Pentru anotimpul rece specialiștii recomandă aranjamente inspirate din sărbătorile de iarnă.

Are tematica winter wonderland, după cum vedeți are și niște inserții de globuri, credem că ar putea fi o sursă de inspirație pentru mirii care adoră iarna și doresc să își facă o nuntă în această perioadă, chiar și la anul, până vine primăvara peste noi, a declarat Denisa Nicoară, organizatoare de evenimente.

Și daca tot vine vorba de nuntă, cele mai importante sunt ținutele mirilor. Pentru mirese care se căsătoresc iarna, designerii găsesc soluții.

Pe toate le putem adapta conform anotimpului. Putem să facem mâneci detașabile, bolero, blănițe sau diverse lucruri, ceea ce își doresc miresele, a declarat Alexandra Pavel, creator rochii de mireasă.

Indiferent de sezon, se poarta rochiile cat mai spectaculoase.

- Acest stil, care imită puțin grația unei lebede, este brodat cu pietre prețioase și cristale construite ca un puzzle. S-a lucrat undeva la o lună jumătate la ea.

- Cam cât costa o astfel de rochie?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

- Aceasta este 4500 de euro, a declarat Alexandra Pavel, creator rochii de mireasă.

Iar la costume, mirii pot opta pentru materiale mai groase și încălțăminte pe măsură.

Eu recomand un oxford de fiecare data. Este un pantof dintr-o bucată cum îi spunem noi, are o singură cusătura la spate, un pantof de lux. Dacă avem pantoful de culoarea asta, recomand un costum mai simplu, a declarat Mircea Rusu, designer pantofi.

Și serviciile extra sunt importante la fiecare eveniment în parte. Mai nou, artificiile colorează fiecare petrecere, iar acestea pot fi pornite atât în exterior, cât și în interior.

Citește și: VIDEO- Cum alegem rochia de seară? Iată 3 sfaturi de care trebuie să ții cont

Artificiile merg indiferent de sezon și dacă nu sunt nunți, sunt alte tipuri de evenimente la care le putem folosi. Sunt mai ales pentru interior, sunt cu flacăra rece, astfel încât sălile care se tem de artificiile cu flacără pot să accepte astfel de artificii, a declarat Alina Ocnean, reprezentantă firmă de artificii.

Acest tânăr vine și cu o soluție pentru fotografiile de la evenimente.

Rulota se poate deplasa oriunde în aer liber, pozele se fac înăuntru, avem lumină de studio, deci nu depindem de lumina de afară, poate zi sau noapte, soare sau ploaie.

Acolo avem aparatul foto și avem imprimanta, poza se face și se dă pe loc, a transmis tânărul.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

2024 va fi un an plin de evenimente. Cei care dețin săli în Cluj-Napoca spun că abia mai găsesc date libere.

Avem și pentru anul viitor aproape de capacitate maxima, se mai semnează contracte și pe la începutul anului, dar în cele patru săli pe care le avem, avem aproximativ 300 de contracte în acest moment. Weekend-urile sunt pline și vinerile, a declarat Ioana Mârza, administrator săli de evenimente evenimente.

Acestea sunt, de fapt, principala noastră activitate și avem foarte multe în timpul săptămânii, iar weekendurile sunt rezervate, în general, persoanelor fizice, a declarat Cristina Gavriș, reprezentant sală de evenimente.

În luna decembrie, nunțile sunt mai puține, deoarece suntem și în perioada postului, dar se organizează petreceri de final de an, aniversări și conferințe. Din ianuarie, reîncepe sezonul de nunți, dar cele mai multe evenimente vor avea loc în lunile de vară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: