O femeie de 50 de ani a recurs la un gest extrem miercuri, 13 decembrie, într-o unitate medicală aflată în Sectorul 4 al Capitalei.

Femeia de 50 de ani nu ar fi la prima tentativă de suicid 

În jurul orei 12:00, Secția 15 Poliție a fost sesizată printr-un apel la numărul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi autoincendiat, în timp ce se afla în incinta unei unități medicale din Sectorul 4. 

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului. Polițiștii care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au constatat că faptele care au fost sesizate se confirmă. În acest caz a fost identificată o femeie în vârstă de 50 de ani, care ar fi avut şi alte tentative de suicid   în trecut, fiind internată la secţia de supraveghere.  

O femeie s-a autoincendiat în curtea unui spital din Sectorul 4

O femeie s-a autoincendiat în curtea unui spital din Sectorul 4

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Aflate la fața locului, echipajele de prim ajutor i-au acordat femeii îngrijirile medicale. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri suplimentare. 

Citește și: Ultimul mesaj al celor două fete de 15 ani din Lupeni înainte de a se arunca în gol de pe turnul de 20 de metri. "Mersi că ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic"

Unde a avut loc incidentul tragic?

Potrivit Antena 3 CNN, este vorba despre Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Citește și: FOTO- Psiholog, despre cazul celor două tinere, care s-au sinucis împreună în Lupeni: „Aceste schimbări ne atrag atenția că se întâmplă ceva”

Secția 15 Poliție continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si