În urmă cu puțin timp Laura Cosoi a postat pe pagina sa de Facebook anunțul trist: 

„Mamica noastra draga si buna a plecat la Domnul!

Mami, te iubim dincolo de viata asta!

Esti in inima noastra

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Momente grele pentru Laura Cosoi

Prietenii Ligiei Cosoi au distribuit pe rețelele de sociaizare vestea tistă: ”O veste tristă m-a tulburat astăzi... Doamna Ligia Cosoi nu mai este...Doamna Ligia a fost un etalon al eleganței și feminității, mereu cu un zâmbet blând pe chipul angelic.  A fost un om deosebit cu care am colaborat la multe dintre evenimentele pe care le-am organizat cu Ancaar- filiala Iasi. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar Alinei Maria și Laurei Cosoi, să le dea multă putere în aceste momente grele.”, a notat o prietenă de-a femeii pe pagina sa de Facebook.

Laura și mama sa aveau o relație extraordinară. Întotdauna femeia a încurajat-o pe Laura să nu renunțe la carieră și la ceea ce iubete să facă indiferent cât de greu i-ar fi. 

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat. Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria”, povestea actrița într-un interviu recent, potrivit OKmagazine!.

Citește și: VIDEO- Se caută vinovații în cazul tragediei de la Odorheiu Secuiesc. Un adolescent a murit sub dărâmături

Până în acest moment nu este cunoscută cauza care a condus la decesul Ligiie Cosoi. În urmă cu trei ani, Laura a trecut printr-o pierdere dureroasă atunci când tatăl său s-a stins din viață, se vorbea la acea vreme că Marius Cosoi ar fi fost infectat cu Sars-CoV-2. 

Laura Cosoi a povestit ulterior cât de greu i-a fost să privească realitatea și să știe că tatăl ei nu îi mai poate fi alături fizic. Momentul a fost și mai dureros când a privit lista de invitați de la botezul fiicei sale și tatăl nu era prezent într-una dintre cele mai importante zile din viața Laurei și a nepoatei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si