„Care este secretul cuplului a cărui pasiune a rămas la fel ca-n prima zi, ne dezvăluie chiar Lena ”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Lena Enache, familia perfectă

La prima vedere n-ai zice ca Lena Enache este soție și mamă a doi copii. La 35 de ani, fostul model arată uluitor și îi surprinde mereu pe fanii ei cu ipostazele sexy pe care le afișează pe conturile de socializare.

Însă, în spatele aspectului impecabil, Lena ascunde fericirea supremă: cea a femeii care iubește și se simte iubită. Împărtășește cu soțul ei, Gabi Enache, o dragoste de invidiat.
„Noi avem o iubire aparte, uită-te la el, cum mă sprijină doar din privire. La noi e și copilărie și maturitate și sunt toate adăugate și creează ceea ce avem noi”, a mărturisit Lena.
Cuplul are un băiețel frumos, pe nume Edan, dar o cresc amândoi și pe fiica Lenei, dintr-o relație anterioară. Iar cei doi copii sunt întotdeauna impresionați de armonia din casa familiei.

Citește și: VIDEO- Ținute spectaculoase la Globurile de Aur 2024. Margot Robbie, Jennifer Lopez și Natalie Portman au ales printre cele mai extravagante outfituri

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În timp ce fiica cea mare îi admiră, micul Edan are alte abilități.
„Edan e o combinație între mine și Gabi și ne face pilaf pe amândoi deci e ceva… fiind și cel mai mic e cocoloșitul familiei și Edan seamănă cu taică-su, fizic e 1 la 1, dar este un copilaș foarte activ”, a mai spus Lena Enache.
Lenei îi place la nebunie rolul de mamă, mai ales când poate să facă bunătăți pentru copiii ei.

Fostul model are un laborator de patiserie, unde face dulciuri atât pentru familie, cât mai ales pentru iubitorii deserturilor. Iar atunci când se transformă în cofetăreasă, atribuțiile îngrijirii familiei sunt preluate de soțul ei

Cuplul intenționează să deschidă o nouă afacere în care să fie parteneri: una în domeniul designului interior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: