Două femei din comuna Boiu Mare, Maramureș, au făcut o descoperire șocantă în curtea unei case. Femeile au găsit capul unui bărbat, în grădină. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit mai târziu de criminaliști. Bărbatul se pare că a avut parte de un sfârșit groaznic. 

Au descoperit într-o curte capul unui bărbat

O descoperire șocantă a fost făcută de două femei din comuna Boiu Mare, din Maramureș.

Cele două au găsit în grădina unei gospodării, capul unui bărbat. Din cauza șocului puternic, acestea au fugit la un vecin care a alertat imediat poliția, potrivit antena3.ro.

"Am văzut un corp pe scări și am plecat. Nu m-am mai uitat pe jos să văd altceva. Eu am venit să sap niște hrean, dar n-am stat, am plecat, am strigat un vecin, că e bărbat și s-a uitat și a constatat că e un om mort și n-are cap", ar fi declarat una dintre femeile care au descoperit corpul bărbatului pe scări.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de criminaliști. Corpul bărbatului a fost găsit la scurt timp după sosirea autorităților, pe scările casei. 

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi avut parte de un sfârșit groaznic. Se pare că din cauza stării de ebrietate, acesta ar fi căzut pe scările din fața casei, unde din cauza impactului puternic, a murit.

Bărbatul este recunoscut pentru problemele cu alcoolul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Totul s-a petrecut cu câteva zile înainte ca cele două femei să îi găsească capul în grădină. Niște porci lăsați liberi ar fi încercat să îl mănânce pe bărbatul decedat și l-ar fi târât spre grădină. Anchetatorii spun că acesta ar fi motivul pentru care capul bărbatului s-ar fi desprins de corp.

Cadavrul bărbatului a fost trimis la morga Spitalului Județean din Maramureș, unde medicii legiști vor realiza autopsia, în urma căreia se va stabili cu exactitate care a fost cauza decesului, dar și data la care s-a întâmplat tragedia.

Citește și: De ce a murit polițistul de la Penitenciarul Aiud la doar de 31 de ani? Alex a căzut ca și secerat, după ce a ieșit din tură: ”Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu”

porci

Porcii ar fi decapitat un bărbat decedat

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În timp ce autoritățile consideră că trupul bărbatului ar fi fost ciopârțit de porci, un localnic crede că o vulpe sau niște câini ar fi comis această oroare, pentru că porcii nu sunt lăsați liberi.

"Am văzut un om mort pe scări, pe trepte, cum zicem noi. Am venit, m-am dus și am văzut picioarele, dar n am văzut capul. M-am suit pe lângă el, deasupra, am văzut că are corpul, dar n-are capul, gâtul mâncat acolo parcă de ceva, am venit, am spus: Domnule, e un om mort, n-are cap... A fost cam  băutor, de soție s-a despărțit. Eu cred că ori o vulpe, ori un câine, că altceva nu se ocupa de așa ceva. Porcii nu prea sunt liberi", ar fi mărturisit un localnic despre tragedia care a șocat comunitatea din Boiu Mare.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si