Momente cumplite pentru o familie din România! Un bărbat în vârstă de 52 de ani și fiul său de 21 de ani și-au găsit sfârșitul chiar la locul de muncă, joi, 18 ianuarie.

Cei doi lucrau pe un șantier din Franța, în localitatea Istres atunci când a avut loc incidentul teribil. Mai exact, un zid s-ar fi prăbușit peste ei, însă nu se știe în ce circumstanțe.

Intervenție spectaculoasă pentru scoaterea victimelor de sub ruine

A fost o adevărată desfășurare la fața locului. 30 de pompieri, inclusiv specialiști în astfel de operațiuni de salvare au fost mobilizați ca să scoată victimele de sub dărâmături. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Fiul său a fost și el scos, însă la doar câteva ore a decedat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mama băiatului ar fi fost cea care a sunat după ajutor, a informat France Info, citat de  Digi 24.  

 

Stire in curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si