Miclescu Ana-Maria, o fetiță de 11 ani a dispărut joi de la domiciliul său din Râmnicu-Vâlcea, zona Căzăneşti. Disperată că fata nu se mai întoarce, bunica a alertat imediat autoritățile care au început căutările.

Cine este principalul suspect în cazul răpirii copilei?

La scurt timp, Poliţia Română a emis o alertă de răpire copil, deoarece copilul ar fi fost urcat într-o maşină de patru bărbaţi şi o femeie, conform News.ro.

”La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la dispariţia unei minore, respectiv MICLESCU ANA MARIA, în vârstă de 11 ani. S-a declanşat mecanismul Alertă răpire copil, constituindu-se celula de criză. Au fost declanşate ample căutări, mai multe echipaje din judeţ efectuând verificări, în vederea depistării minorei", a transmis, Poliţia Română.

Ana Maria Vâlcea găsită

Ea te Ana Maria Minulescu.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: Ancheta se complică! Cine a demontat camerele de supraveghere de la Ferma Dacilor?

Se pare că în jurul orei 14:50 s-ar fi întâmplat totul. Bunica fetei a mai explicat polițiștilor că nu are telefon mobil la ea.

Semnalmentele transmise de oamenii legii au fost ochi albaştri, păr şaten, lung. La momentul dispariţiei, Ana Maria era îmbrăcată cu blugi albaştri, cu o geacă neagră şi cizme negre.

În urma verificărilor, reprezentanții Poliției Române au identificat și un prim suspect, respectiv un bărbat în vârstă de 49 de ani care circulă cu un autoturism negru marca Audi.

Unde a fost găsită minora?

La aproximativ 4 ore de la dispariție, copila a fost găsită de polițiști. Momentan nu s-a stabilit unde s-a aflat fata în acele ore. Ea a fost și audiată la sediul din Vâlcea, iar cercetările sunt acum continuate în vederea descoperiri celor întâmplate.

”În urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate de poliţiştii inspectoratelor de poliţie judeţene Vâlcea şi Gorj, s-a reuşit identificarea minorei şi aducerea acesteia, în jurul orei 21.00, la domiciliul său, în municipiul Râmnicu Vâlcea. În acest moment, aceasta se află la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanţelor dispariţiei sale”, a mai transmis Poliţia Română.

Ana Maria Vâlcea găsită

El este primul suspect în cazul răpirii fetei din Vâlcea.

[Sursa foto: Poliția Română]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si