„Casa de modă Balmain a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris! Luxul și extravaganța au dominat în acest an ținutele prezentate pe podium. Printre invitații de onoare ai show-ului s-au numărat Cher și iubitul cu 40 de ani mai tânăr”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Prezentarea Balmain, lux și extravaganță

Zâmbitoare și îmbrăcată într-un sacou negru la care a asortat o pereche de blugi, Cher a venit alături de iubitul ei, în vârstă de 39 de ani, la prezentarea noii colecții Balmain de la Săptămâna Modei.

Cei doi au stat în primul rând, alături de vedete precum Anna Wintour sau Serena Williams.
Materiale de lux, eleganță și rafinament, acestea sunt cuvintele care descriu noua colecție toamnă-iarnă Balmain. Au dominat nuanțele de bej și negru, structurile geometrice și încălțămintea cu platformă.

Citește și: VIDEO- Mărțișoare naturale, vedetele sezonului. Acesoriile deosebite sunt confecționate manual

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Strugurii au fost motivul principal al colecției. Tema din acest an a fost inspirată de orașul Bordeaux din Franța, o regiune cunoscută pentru culturile de viță de vie și locul natal al designerului Olivier Rousteing. Iar ținutele nu au fost singurul lucru care au atras atenția.

Machiajul minimalist și alegerea unor modele cu vârste de peste 50 de ani au primit cuvinte de laudă din partea publicului.
Săptămâna Modei de la Paris va continua până pe 5 martie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: