„Scandalul din ea și Laura Laurențiu a început în urmă cu 4 ani, când Jamila a dat-o în judecată pe colega din online, după ce aceasta a acuzat-o că i-ar fi furat rețeta prăjiturii ecler la tavă. Într-o postare de ultim moment, după aflarea verdictului, Jamila acuză justiția din România că nu este pregătită să judece cazuri, care implică creatorii de conținut din online”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Jamila a pierdut procesul eclerului la tavă

„Eu am fost doar victima unor șicane și unui bulliying care a durat ani și ani la rând, iar acest eveniment a fost pentru mine picătura care a umplut paharul. Din păcate, judecătorii din România nu sunt pregătiți pentru spețele care implică creatori de conținut și platforme online”, spunea Jamila.
Pentru Jamila, eclerul la tavă pare să nu fi fost la fel de dulce ca pentru urmăritorii ei. Rețeta buclucașă pentru care și-a dat în judecată rivala din online i-a adus numai neplăceri și îi scoate și ceva bani din buzunar. Instanța s-a pronunțat în duelul bucătăreselor și a dat câștig de cauză Laurei Laurențiu.
Disputa dintre cele două a început în urmă cu 4 ani, când Jamila a postat un clip în care explică aceeași rețetă publicată și de Laura Laurențiu, înaintea ei. Jamilei i s-a cerut sa șteargă clipul, iar Laura a obținut interzicerea lui în online.

Deranjată de aceste demersuri, Jamila, a decis să o acționeze în instanță pe colega de breaslă și să îi ceară daune morale.

Citește și: VIDEO- Livrări de mâncare la domiciliu, în continuă creștere. Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o un român anul trecut pe comenzile de mâncare

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Războiul dintre bucătărese nu a fost simplu de dus pentru niciuna dintre ele. Laura Laurențiu a fost atât de afectată de situație, încât s-a confruntat cu grave probleme medicale. In ultima ei postare din mediul online, imediat după aflarea verdictului dat de instanță, femeia explică situațiile trăite.
„Cu toate că avocata mea m-a asigurat continuu că nu pot pierde, pentru că mi se reproșează un lucru pe care aveam dreptul legitim să-l fac și care nu constituie un delict, după nicio lege, stresul a fost major. Anul trecut, după ce am aflat că procesul trece într-o nouă fază, am suferit un infarct și mi s-a implantat un stent. Poate că n-a avut nicio legătură cu procesul. E posibil, însă, să fi avut”, a spus Laura Laurențiu.
Mărul discordiei dintre cele două, rețeta eclerului la tavă, i-a surprins pe magistrați, care au concluzionat că Jamila nu avea niciun drept să preia postările rivalei sale, fără a menționa sursa anterioară. Pentru Laura Laurențiu, victoria are un gust amar.
„Consider că mie mi-a fost lezată demnitatea, pentru că, urmare a acțiunilor reclamantei, am fost hărțuită pe rețelele sociale, ridiculizată în presă până la apărea bancuri cu numele meu, mi-au fost afectate imaginea și sănătatea.

Sper că dumneaei se simte bine”, a mai spus Laura Laurențiu.
În urma deciziei instanței, Jamila trebuie să îi plătească rivalei sale contravaloarea cheltuielilor de judecată.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: