Având zgarda la gât, felina este mult mai ușor de identificat, șansele ca aceasta să se întoarcă nevătămată acasă crescând semnificativ. În scenariul în care pisica se îndepărtează mult prea mult de casă, oamenilor le va fi mult mai ușor să semnaleze prezența unui animal de companie pierdut, datorită zgardei, fiindu-le ușor să o diferențieze de o pisică fără stăpân.

Unde poți găsi zgărzi pisici?

Ai luat hotărârea de a cumpăra zgarzi pisici pentru prietena ta patrupedă, dar vrei să te asiguri că, mai întâi, găsești un magazin online de încredere? Atunci poți lua în considerare Safepet, locul în care ai la dispoziție o gamă variată de articole pentru animale de companie, astfel încât să nu îi lipsească absolut nimic felinei tale. Oferta disponibila de zgărzi este generoasă, având astfel acces la o mulțime de nuanțe, materiale și modele.

Zgărzi pisici: dimensiunile potrivite

Înainte de a cumpăra zgarda pentru pisica ta, cel mai bine ar fi să te informezi cu privire la dimensiunea accesoriului. Pentru a te asigura că alegi mărimea potrivită, cel mai bine ar fi să măsori gâtul pisicii cu precizie, astfel încât accesoriul vestimentar să fie cât mai confortabil.

Ai grijă să nu fie prea strâmtă, pentru că există riscul să îi irite pielea, să îi provoace mult disconfort sau, în cazuri extreme, să o sufoce, dar nici prea largă.

Altfel, animalul de companie o poate pierde când se joacă sau se poate prinde în diverse obiecte, rămânând blocată. După stabilirea dimensiunilor necesare, alege de la Safepet zgarda potrivită. Din fericire, produsele prezente pe site se pot și regla, pentru a te asigura că accesoriul este perfect pentru gâtul pisicii.

Zgărzi cu lesă pentru pisica ta: călătorește oriunde!

În strânsă legătură cu zgărzile se află și lesa, un alt accesoriu esențial care nu trebuie să îți lipsească dacă ai o pisică.

Fie că vrei să pleci la veterinar sau chiar într-o vacanță din care nu concepi să lipsească membrul patruped al familiei, zgarda cu lesă este o alternativă excelentă pentru a te asigura că nu te supui niciunui risc ca prietenul tău blănos să se rătăcească. Bucură-te de un concediu liniștit alături de cei dragi și de pisică, accesând site-ul Safepet pentru a descoperi oferta de zgărzi disponibile.

Zgarda pisicii cu model boem

Pe lângă siguranța în călătorii, zgarda pisicii mai are și rol estetic. Dacă te consulți cu portalul web Safepet vei descoperi o mulțime de modele atractive și inedite, printre primele fiind zgarda Bohemian, disponibilă pe roz, albastru, verde, galben. Pe lângă imprimeul deosebit, merită menționat că accesoriul destinat pisicii dispune de închidere de siguranță și clopoțel. De asemenea, mai poți opta și pentru zgărzile Charlotte's Dress, decorate cu dantelă și cristale Swarovski. Finisajele de lux și calitatea superioară a accesoriului îi vor da felinei tale un aer elegant și prețios.

Zgărzi pisici și nivelul de confort resimțit în timpul purtării

Îți e teamă că pisicii tale îi va fi greu să accepte zgărzile în viața ei, pentru că nu îi asigură confortul de care are nevoie? Ei bine, Safepet comercializează zgărzi comode de purtat, astfel încât felina ta să nu se simtă îngrădită din niciun punct de vedere.

În plus, fiind reglabile, poți oricând să ajustezi dimensiunea, pentru ca accesoriul să nu fie nici prea strâns, nici prea larg. De asemenea, sunt flexibile, asigurându-i felinei tale libertate de mișcare la fiecare pas.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Achiziția zgardei potrivite pentru pisica ta poate fi o sarcină dificilă dacă nu știi de unde să o cumperi și care sunt factorii de care ar trebui să ții cont. Animăluțul tău de companie are o mare încredere în alegerile tale cu privire la bunăstarea lui, așa că ai întotdeauna grijă să cumperi din magazine specializate și dedicate animalelor de companie, cum ar fi Safepet, pentru a avea certitudinea că investești în produse de calitate.

 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si