Este pe val si mereu apreciată pentru calitățile ei vocale. Iulia Dumitrache este una dintre cele mai cerute prezențe artistice la evenimentele muzicale. Astăzi, frumoasa cântăreața ne-a făcut o vizită în platoul Știrilor Kanal D, să ne povestească despre cea mai nouă piesă. Bun găsit, Iulia, a transmis Cristina Dorobanțu.

Pentru Iulia „dragostea este cu fapte”

Așadar dragostea este cu fapte, doar cu fapte. Fără fapte nu se poate, nu bine și cuvintele își au rolul lor atunci când primim complimente ca să zic așa din partea persoanei iubite, dar fără fapte și în general cred că în orice situație, dacă nu există fapte atât de prietenie, dragoste și ce relații mai sunt, nu putem să luăm în calcul sau să avem încredere că avem în viitor cu acea persoană.

Cristina: Cum s-a născut această piesă?

Iulia: Piesa a fost compusă de Ionuț Cercel. Eu am dorit tare mult o piesă pentru mirii mei și cumva este o piesă dedicată în mod special lor, pe care ei bineînțeles pot să lanseze la dansul mirilor sau de ce nu la alte momente speciale din viața lor.

Așa a luat naștere. Eu mi-am dorit o piesă pentru miri și pentru evenimentele la care eu sunt invitată să cânt și așa a luat naștere această piesă.

Cristina: Clipul vine în completarea piesei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Iulia: Da, da, da, cei doi dansatori. Cumva reprezintă miri sau perechile de îndrăgostiți care vor să danseze pe această piesă.

Cristina: Iulia, tu de a lungul vremii ne-ai obișnuit cu un anumit stil muzical. Te-ai gândit vreodată să schimbi?

Iulia: Eu am cântat până acum ceva ani muzică ușoară mai mult și cumva asta a fost schimbarea către acest gen al muzicii de petrecere odată cu balcanic show-ul pe care eu l-am făcut alături de colegii mei și care a fost cumva o sursă de inspirație pentru toți colegii de breaslă și ușor-ușor am zis măi nu putem să cântăm doar cover-uri.

Trebuie să ne facem și piesele proprii și așa au luat naștere piesele proprii și bineînțeles multe alte piese dar pentru că m-ai întrebat dacă s-ar putea să schimb așa un picuț, este posibil pentru că urmează să facă o colaborare cu o cântăreață de muzică populară, nu zic încă nimic vreau să țin secret și probabil că va fi o piesă de muzică populară.

Cristina:Tu muncești foarte mult. Cum reziști ritmului acesta trepidant?

Iulia:Cu foarte multă cafea, serios da acum pentru că am cumva o perioadă un picuț mai liberă și nu am evenimente chiar în fiecare weekend merg foarte des la sală și mă rog, după o anumită vârstă după 30, să nu zic exact cât, am înțeles că este foarte importantă și mâncarea, și ce mâncăm și somnul, și încerc cumva să țin cont de ele cât pot bineînțeles că nu nu pot așa să fiu strictă.

Cristina: Publicul cere o anumită melodie, care sunt preferințele publicului cu care interacționezi?

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Iulia: În general ei vor piese de petrecere cred că una dintre cele mai dorite sau cerute melodii la petreceri cel puțin anul trecut a fost Am atins cerul cu mâna.

Da, deci nu exista petrecere la care să nu fie cerută această piesă depinde în funcție de de de la a la an diferă bineînțeles că sunt niște piese nemuritoare nu știu ,,Strigă cu mine te iubesc'' a lui Vali Vijelie pe care trebuie neapărat să le cânți la o petrecere că altfel nu nu e petrecere fără acele piese

Cristina: Vine vara, e planificată vreo vacanță?

Nu mi-am planificat sinceră să fiu nicio vacanță. Momentan profit că am două evenimente unul în Paris și unul în Palma și profit să rămân câteva zile după acele evenimente momentan nu am programat nimic pentru că încă nu mi s-a stabilit cumva calendarul evenimentelor și până prin luna mai nu pot să mi programez nimic. Abia apoi o să văd exact ce o să fac.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: