UPDATE: În cursul zilei de astăzi, 27 martie, a fost efectuată necropsia bărbatului de 63 de ani, găsit decedat, iar autoritățile iau în calcul varianta sinuciderii.

„În continuarea cercetărilor privind bărbatul de 63 de ani găsit decedat ieri, 26 martie, în zona Balta Craioviței, din municipiul Craiova, în cursul acestei zile a fost efectuată necropsia cadavrului”, au transmis autoritățile.

Ulterior, s-a constatat că decesul bărbatului de 63 de ani a survenit din cauza hemoragiei externe, cauzate de niște plăgi produse prin tăiere, la nivelul antebrațului stâng.

„Astfel, decesul bărbatul s-a datorat hemoragiei externe consecința unor plăgi tăiate la nivelul antebrațului stâng, leziunile putând fi autoproduse prin tăiere, între acestea și deces existând legătură directă de cauzalitate”, au mai transmis polițiștii.

semnale politie

Semnale luminoase ale unei mașini de poliție

[Sursa foto: Pexels]

În continuare, oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

„Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, au transmis autoritățile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Știre inițială:

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în apropierea Bălții Craiovița. Moartea învăluită în mister a șocat autoritățile.

Moarte învăluită în mister, la Craiova. Un bărbat a fost găsit fără viață

Autoritățile se confruntă cu un caz șocant, la Craiova.

În cursul zilei de marți, 26 martie 2024, trupul unui bărbat a fost găsit fără viață, în apropierea Bălții Craiovița.

Potrivit primelor informații, se pare că bărbatul decedat avea vârsta de 63 de ani și cetățenie engleză. 

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bărbat de 60 de ani. A murit carbonizat, în propria locuință, după ce totul s-a făcut scrum

cadavru

Moarte învăluită în mister, la Craiova

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile așteaptă rezultate necropsiei care vor dezvălui care a fost cauza decesului bărbatului.

„În continuarea cercetărilor privind bărbatul decedat găsită ieri, 26 martie, în zona Balta Craioviței, din municipiul Craiova, seara trecută, polițiștii doljeni au reușit identificarea acestuia, având vârsta de 63 de ani, cetățean englez”, au transmis reprezentanții din cadrul IPJ Dolj.

De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Teodora Argint, corespondentul Știrilor Kanal D, vine cu mai multe informații legate de subiect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si