Mara Banică este o jurnalistă celebră și o mamă modernă care reușește să pună familia pe primul loc. Chiar dacă are o agendă încărcată întotdeauna prioritatea numărul 1 în viața ei sunt copiii și, totodată, felul în care se prezintă în fața publicului. Despre copii dar și despre operația estetică pe care și-a făcut-o de curând, ne vorbește chiar Mara care se află acum în studioul Știrilor KANAL D, a transmis Cristina Dorobanțu.

Mara Bănică, o mamă perfecționistă

Mara: Mi-am dorit mult să te cunosc, că te-am tot urmărit la televizor încă de la începuturile tale și mi se pare că ești ești foarte, foarte frumoasă și extrem de expresivă!

Cristina: Mulțumesc!

Mara: Și deșteaptă, știi, ingrediente mai greu de amestecat la o femeie frumoasă în general chiar sunt flatat.

Cristina: Mara, arăți diferit.

Mara:  Păi da că m-am operat, nu mai e un secret. N-are diferit, adică eu nu, arăt mai tânăr.

Cristina: Nu, nu mi-am schimbat fizionomia, sunt femei care aleg să o facă, atunci mie mi se pare că se depășește limita aia în operații estetice când te duci mai departe decât trebuie să fii.

Mie mi se pare doar că m-a întinerit nu mi-a schimbat răsăturile nici nu mi-am dorit lucrul ăsta.

m-a întrebat doctorul la un moment dat, vrei să ți fac cat eye? Nu, sunt bine așa. Nu mi-aș fi dorit să nu mai fiu eu, dar mi-am dorit să fiu eu în variantă mai tânără și cred că am reușit.

Cristina: Chiar ai reușit ce te-a făcut să iei această decizie?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mara: A fost am avut o perioadă grea în viața mea am mai spus-o o dată. Treaba asta, expresia aceea s-a schimonosit de durere care există la noi la poporul român. Credeam așa că e doar o chestiune plastică, o expresie, nu este am simțit-o pe pielea mea.

Moartea tatei pe mine m-a schimonosit de durere astfel încât din zi în zi într-un an de zile vedeam o femeie din ce în ce mai îmbătrânită și schimonosită în oglindă.

Probabil modul în care atunci când sunt singură mă gândesc la el, nu știu și asta mi s-a întâmplat mie.
Cred că sunt multe femei și care recunosc lucrul ăsta în ceea ce povestesc eu acum, acasă, sigur că da, pe care le-a schimbat o dramă în felul ăsta a fost un lucru peste care n-am să trec niciodată un firesc al vieții pe care ni-l dorim cât mai târziu sau niciodată, nu se poate.

Repercursiunile sunt la nivel psihic nu mai zic, dar iată că și fizic plânsul prea mult nu face foarte bine.

Cristina: Copiii ce au spus când au văzut că te-ai operat?

Mara: Păi aia mică nu și-a dat seama, iar fi miu vreau să fiu foarte onestă, fii meu s-a obișnuit adică, unde te duci mami zic mami mă operez tot de frumusețe sau mare știi și de frumusețe a ok și și continuă el ce are de făcut acolo, adică nu a fost un

pic așa că am venit traumatizată, puțin umflată că n-am avut vânătăi, dar umflată un pic la față, însă să știi că mi-a spus la un moment dat mama ești mai frumoasă, mult mai frumoasă.

Cristina: Spuneai despre Dima, băiețelul tău este bosul familiei.

Mara: Nu e bossu, ei au expresie acuma copiii, pe măsură ce trec la alte etape ale vârstei încep să verbalizeze niște prostioare, una dintre ele este această expresie boss, așa își vorbesc unii cu alții, m-am trezit într-o zi, nu ți-ai făcut la română?

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO-Adrian Țîmboi și Snow, vedete pe TikTok. ,,E familia mea, eu nu-l mai consider cățelul meu, este copilul meu''

Nu boss, acum îmi fac boss, și mie nu-mi place deloc, dar a avut atât de multe perioade în viață cu atât de multe chestii pe care le spunea cât sunt sigură că o să treacă și treaba asta.

Cristina: Fetița ta este extrem de cochetă, îți fură chiar și pantofii.

Mara: Cred că toate fetițele au tendința asta mai spun prietene și așa, dar da când las tocuri în zonă le încalță și nu că n-aș lăsa-o da mă tem să nu cadă că nu poate să meargă pe tocuri. Ea folosește pantofi, Dima toate parfumurile, Dima are perioade. A vrut să facă actor, acuma vrea să facă parfumier.

Și nu vrei să știi, un parfum scump se duce într-o lună și ceva.

Explică-mă e un fâs, aici un fâs aici e de ajuns, că-s parfumuri bune.

Da amândoi, eu mă gândeam că la băieți nu e chiar așa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: