„Apar noi detalii din ancheta în care o judecătoare din Suceava este acuzată că era mână în mână cu interlopii și se droga împreună cu ei. Procurorii au făcut publice imaginile în care femeia consuma substanțe psihoactive. Se pare că judecătoarea era membru de bază al rețelei de traficanți și se droga inclusiv de față cu copiii. Aflată în arest preventiv, femeia cere să fie eliberată! Vă avertizez, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Noi detalii șocante în cazul judecătoarei din Suceava

Imaginile în care judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava apare în timp ce consumă droguri sunt una dintre dovezile de neclintit care îngroașă dosarul acuzațiilor pentru care femeia a fost trimisă în judecată. A ajuns în arest după ce procurorii au descoperit că proteja traficanții de substanțe interzise, consuma droguri cu ei și le dădea informații despre anchetele care-i vizau.
În rechizitoriul procurorilor se arată că Ana Maria Chirilă consuma frecvent cocaină de față cu copiii ei minori, iar în casă avea în permanență cantități mari de droguri. În plus, avea o relație cu un interlop, lider al unei rețele de traficanți de droguri, în care ea a devenit membru de bază.

Citește și: Ștefan Dragomir, rămas fără copil, după accidentul din 2 Mai, reacționează în urma declarațiilor tatălui lui Vlad Pascu: ,,Ar fi mușamalizat tot''

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Judecătoarea primea bani, bijuterii, produse alimentare sau chiar vacanțe și se folosea de mașini scumpe, puse la dispoziție de infractori, în schimbul unor informații din dosare instrumentate de DIICOT.

Ba chiar îi anunța pe traficanții de droguri când urmau să fie vizați de percheziții.
Totul s-ar fi petrecut în perioada noiembrie 2022, septembrie 2023. Femeia este acum în arest preventiv și, in ciuda acuzațiilor grave care i se aduc, le-a cerut anchetatorilor să o lase în libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: