După ce a fost huiduit de o mulțime de indivizi atunci când a cântat în deschiderea trupei Coldplay, la concertul din Capitală, actrița Bianca Babașa, sora cântărețului, i-a luat apărarea acestuia. Tânăra a transmis un mesaj emoționant în mediul online. 

Citește și: Durerea fără margini a unei mame care și-a pierdut copilul: "Nu există iertare". Tânărul i-a fost înjunghiat pe stradă, de un bărbat care fugea de poliție

babasha scandal, babasha concert coldplay, sora babasha

Babasha, huiduit la concertul Coldplay. 

[Sursa foto: Captură TikTok]

Sora lui Babasha, mesaj emoționant după incidentul de la concertul Coldplay

Chiar dacă a fost invitat chiar de către Chris Martin să cânte la concertul Coldplay și a ales una dintre cele mai cunoscute piese ale sale, Babasha s-a confruntat, din nefericire, cu huiduielile unora dintre cei care au luat parte la concert.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În acest context, sora interpretului i-a sărit în apărare lui Vlad Babașa, numele real al cântărețului.

„Eu şi fratele meu nu luptam cu oameni ca voi, cu răutăţi, nu ne dorim succesul cu orice preţ.

Muncim la noi, la limitele noastre, cu fricile si cu propria persoană, pentru ca ne-am dat seama că lupta nu e cu ceilalţi, ci cu noi înşine, ghidaţi de Dumnezeu. Voi ce aţi realizat in viaţa? Ce vă place, ce nu vă place? Va cunoaşteţi pe voi? Conştientizaţi viaţa din voi? După ce va ghidaţi? Eu înţeleg ca nu v-aţi aşteptat la acest moment, dar dacă în Europa avem reputaţia proastă pe care o avem, voi nu aţi făcut altceva decât sa o întăriţi.

Vlad Babaşa este un artist! Nu doar prin ceea ce face, ci şi prin felul în care gândeşte, bunătatea şi talentul lui l-au adus la nivelul la care este. Fratele  meu şi-a descoperit pasiunea de mic, şi-a dat seama de la o vârsta foarte fragedă de iubirea pentru muzică, de impactul pe care îl poate avea asupra oamenilor. A studiat câteva instrumente şi a apoi a ales să fie solist, să compună, să îşi scrie singur muzica şi a ales să facă asta cu bucurie şi cu sufletul curat, să muncească să fie din ce in ce mai bun”, a scris pe Facebook sora cântărețului. 

Citește și: VIDEO Reacția Virginiei după ce Robi a decis să încheie orice tip de relație cu ea. Concurenta s-a refugiat în grădină, cu Patrick: ”Draga mea”

babasha scandal, babasha concert coldplay, sora babasha

Babasha

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si