Rareș Hopincă a declarat că este primar în Sectorul 2 al Capitalei. Candidatul din partea PNL-PSD a mărturisit că numărarea voturilor s-a finalizat, iar diferența de 300 de voturi între el și adversarul său, îl poziționează pe primul loc, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Rareș Hopincă, despre situația de la Primăria Sectorului 2: "Tocmai s-a finalizat numărarea. Sunt câştigătorul alegerilor locale"

Candidatul din partea alianței PNL-PSD a declarat că numărarea s-a încheiat.

Rezultatul l-ar clasa pe prima poziție, ceea ce înseamnă că Sectorul 2 ar avea, în mod oficial, un nou primar. 

Citește și: VIDEO Bătalia pe sectoare, aproape de final! Acuzațiile de fraudă există în continuare în Sectorul 1 și în Sectorul 2

Situația de la Primăria Sectorului 2

[Sursa foto: Facebook]

Este vorba despre Rareș Hopincă, candidat alință PNL-PSD. În urma alegerilor, între Hopincă și Mihaiu Radu Nicolae, primar al Secotorul 2 între 2020-2024, a existat un conflict din cauza voturilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Rareș Hopincă a declarat că numărarea s-ar fi finalizat și că, la o diferență de 300 de voturi, a câștigat primăria Secotrului 2 al Capitalei.

"Tocmai s-a finalizat numărarea de către Biroul Electoral de Sector, s-a validat şi ultimul proces verbal care mai era de validat, s-a menţinut o diferenţă de peste 300 de voturi în favoarea mea, ceea ce arată că sunt câştigătorul alegerilor locale pentru Primăria Sectorului 2.

Este o întreagă epopee, pentru că nu a găsit nimeni acea cerere de renumărare, despre care vorbeste domnul Mihaiu. S-a vorbit foarte mult în mass-media despre acea cerere de renumărare dar cererile nu au fost găsite la Biroul Electoral de sector sau la Biroul Electoral Municipal. Din punctul meu de vedere, toată această discuţie despre anumite nereguli este un pretext pentru a justifica faptul că s-au pierdut alegerile de către USR şi este în fapt un refuz de a cunoaşte această înfrângere. Din punctul meu de vedere este imperios necesar să lăsăm în urmă toată febra de campanie şi să începem colaborarea în beneficiul sectorului 2 şi a locuitorilor sectorului. Trebuie să existe o tranziţie de mandat cât mai constructivă, astfel încât sectorul 2 să treacă pe o direcţie a dezvoltării cât de repede posibil", a declarat Rareș Hopincă, potrivit informațiilor transmise de aceeași sursă.

Citește și: Rute directe către Marea Neagră și Delta Dunării. Începe programul estival de transport "Trenurile Soarelui"

Situația de la Primăria Sectorului 2

[Sursa foto: Facebook]

Potrivit rezultatevot.ro, în acest moment, câștigătorul Primăriei Sectorului 2 ar fi Rreș Hopincă cu 43,26% (52.863 de voturi), pe locul doi aflându-se Mihaiu Radu Nicolae cu 43% (52.549 de voturi).   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si