UPDATE. Accidentul ar fi fost cauzat chiar de șoferul microbuzului care a trecut pe culoarea roșie a semaforului, fiind și băut.  

Potrivit Brigăzii Rutiere, un tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul unui microbuz pe Bd. Unirii dinspre Bd. Mircea Vodă către Bd. Libertății, la intersecția cu Bd. I.C. Brătianu nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric ce i se adresa și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 22 de ani.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero pentru șoferul autoturismului, respectiv 0.54mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul care a condus microbuzul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Pompierii ISUBIF au intervenit de urgență la un accident rutier produs la Piața Unirii, din Capitală, între un autoturism și un microbuz, potrivit Bucuresti FM.

Citește și: Excursie cu final tragic! Un autocar plin cu elevi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, în Vâlcea. O persoană a murit

În accident au fost implicate 15 persoane: 5 din autoturism și 15 din microbuz (de origine nepaleză).

Nu sunt persoane blocate sau încarcerate, toate fiind conștiente.

Au fost trimise 9 ambulanșe SMURD la locul accidentului

Oficialii ISU au transmis că intervin 9 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de transport victime multiple, 1 autospecială de stingere.

12 persoane au fost transportate la spital (2 la Spitalul Universitar, 3 la Floreasca, 1 – Spitalul Militar, 1 – Elias, 1 – Pantelimon, 4 – Bagdasar), arată sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si