Președintele american, Joe Biden, a menționat de două ori România în discursul pe care l-a susținut în prima zi a summit-ului NATO de la Washington!

Liderul de la Casa Albă a anunțat un sprijin militar istoric pentru Ucraina, care constă în 5 sisteme de apărare anti-aeriană Patriot, unul dintre ele donat de țara noastră. Summitul NATO de la Washington, la care România este reprezentată de președintele Iohannis, marchează și împlinirea a 75 de ani de când a fost înființată Alianța Nord-Atlantică.

Este, de asemenea, ultimul pentru Jens Stoltenberg în calitate de secretar general. Acesta fost decorat de președintele Biden pentru contribuția sa la stabilitatea globală, iar Alianța urmează să-și anunțe viitorul lider, a transmis Cristian Sabbagh.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si