Testul de mai jos i-a pus pe mulți internauți în încurcătură. Provocarea este să găsești numărul de animale ascunse în această imagine. Tu câte animale vezi? 

Citește și: TEST IQ: Poți să găsești creionul ascuns printre morcovi? Doar geniile reușesc în mai puțin de 6 secunde

La prima vedere, par să fie vizibile doar 4-5 animale. Totuși, cu cât privești mai cu atenție, cu atât apar mai multe animale.

"Cu cât te uiți mai mult la imagine, cu atât apar mai multe animale”, scrie un utilizator pe TikTok, potrivit Times of India.

La ce număr te-ai oprit tu? 6-7 animale? Sau sunt mai multe?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

test animale imagine

Test de personalitate. Câte animale vezi în imagine? 

[Sursa foto: Instagram]

Test. Câte animale ai găsit în imagine?

Iluziile optice de acest fel sunt modalități atractive de antrenare a creierului. Ele sunt provocatoare datorită capacității lor de a provoca gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Ai nevoie de gândire critică, deducții logice, gândire creativă și viteză de navigare a minții pentru a rezolva rapid teaser-ul.

Aceste iluzii optice sunt special concepute pentru a împinge indivizii dincolo de zonele lor de confort, încurajându-i să exploreze perspective și soluții alternative.

În cele din urmă, acest amestec de complexitate și agilitate mentală face ca teaserele să fie dificile, dar și pline de satisfacții, dacă reușești să le rezolvi.

Unde se ascund toate animalele?

Răspunsul furnizat de creatorii acestei iluzii optice: există 9 animale încorporate în imagine.

Dacă te uiți cu atenție poți observa un urs, o vacă, un lup, o cioară, o pisică, un iepure, un fluture, o pasăre și un melc.

Dacă ursul, vaca, lupul și iepurele, sunt vizibile de la bun început, restul animalelor sunt ascunse ca detaii pe coada, spatele sau capul celorlalte animale.

test animale imagine

Test de personalitate. Câte animale vezi în imagine? 

[Sursa foto: Instagram]

Cei care reușesc să vadă toate cele 9 animale au o atenție deosebită la detalii. Dacă vezi doar 4-5 animale, înseamnă că abilitatea ta de a recunoaște formele și culorile lasă de dorit.

Capacitățile de analiză și sinteză sunt foarte bune pentru cei care au descoperit minim 8 animale, spun experții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si