Rachael Lillis, vocea din spatele personajelor din seria Pokemon, fusese diagnosticată cu cancerul la sân în mai 2024 și a murit trei luni mai târziu, potrivit revistei Time.

Veronica Taylor, colega interpretă din seria Pokemon și prietenă cu Rachael Lillis, a anunțat vestea tristă pe rețeaua X. În mesajul ei, Taylor a dezvăluit că prietena ei a murit pe 10 august.

„Cu inima foarte grea împărtășesc vestea morții lui Rachael Lillis sâmbătă seara, 10 august 2024”, a scris Taylor.

"Rachael era un talent extraordinar, o lumină strălucitoare care strălucea prin vocea ei, fie că vorbea sau cânta. Ea va fi amintită pentru totdeauna pentru numeroasele roluri animate pe care le-a jucat, interpretările ei emblematice ca Misty și Jessie din Pokémon fiind cele mai iubite", a scris prietena actriței.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Sora lui Lillis, Laurie Orr, a creat un GoFundMe în luna mai pentru a strânge bani pentru facturile medicale ale lui Lillis.

Luni, Orr a spus într-o postare pe pagina de crowd-funding că starea lui Lillis a început să se deterioreze în ultima săptămână.

"A fost cu totul neașteptat și suntem complet îndurerați”, a spus Orr. „Cererem liniște, deocamdată, familia este îndurerată de această pierdere”, a precizat sora actriței.

Actrița Rachael Lillis a murit la doar 46 de ani.

Actrița Rachael Lillis a murit la doar 46 de ani.

[Sursa foto: X / Twitter]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si