Rapperul american Fatman Scoop a murit la vârsta de 53 de ani după ce s-a simțit rău și s-a prăbușit chiar pe scenă în timpul unui concert pe care îl susținea în Hamden, Connecticut.

În clipurile postate pe rețelele de socializare se vede cum artistul Isaac Freeman, alias Fatman Scoop, este prăbușit în spatele pupitrului DJ-ului și i se face masaj cardiac. Imediat apoi, rapperul american este preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Acolo, însă, medicii au fost nevoiți să declare decesul. Nu se știe deocamdată cauza, însă sunt voci care susțin că Scoop ar fi avut probleme cardiace.

Fatman Scoop s-a prăbușit pe scenă. Decesul a fost pronunțat la spital

Citește și: Iubita lui Alain Delon nu a fost lăsată să participe la înmormântare: Este inuman. Ne-am iubit timp de peste 30 de ani!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Moartea cântărețului a fost anunțată, ulterior, de managerul său de turneu, Birch Michael, cunoscut sub numele de Pure Cold: "Cu cea mai grea inimă anunț decesul lui Isaac Freeman III, cunoscut profesional ca Fatman Scoop".

 

sursa foto: Profimedia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si