Acesta a făcut o investiție surprinzătoare în industria ospitalității. Artistul va deschide două restaurante, în două dintre destinațiile turistice preferate inclusiv de români, Istanbul și Bodrum.

Celil Nalçakan și-a surprins fanii cu anunțul postat pe pagina sa de socializare. Cele două locații, în stil tavernă, vor avea o denumire inspirată chiar de numele artistului, Celo's, iar cei care îi vor trece pragul pot avea surpriza să îl asculte chiar cântând.

Muzica este una dintre pasiunile sale, astfel încât celebrul actor nu ratează ocazia de a-și încânta fanii cu vocea să ori de câte ori are ocazia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

" Avem vești bune"  este mesajul pe care Celil Nalçakan l-a pus la descrierea postării care conținea logo-ul noului business în care acesta a investit. Anunțul a strâns mii de aprecieri, iar printre cei care au "aplaudat" acest anunț a fost chiar unul dintre marii bucătari ai Turciei, Șomer Sivrioğlu care nu și-a putut ascunde curiozitatea de a ști dacă noile locații vor avea specific italienesc.

"Am putea să ne gândim și la unul arăbesc, prietene?",  a răspuns Celil Nalçakan menținând suspansul în legătură cu meniul pe care îl vor savura gurmanzii în cele două locații.

Până să îl ascultați cântând sau să gustați preparatele pe care Celil Nalçakan le pregătește pentru cei care vor trece pragul restaurantelor sale, îl puteți urmări în rolul impozantului Akit Atakul, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 20.00,

în producția "Totul pentru familia mea", difuzată la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si