Scenele șocante s-au petrecut într-un cartier din Valencia, Spania. 30 de persoane, membri a două familii de români, s-au luat la bătaie cu bâte și cuțite. Opt oameni au sfârșit înjunghiați, iar unul se află în stare foarte gravă.

Românii, bătaie ca în filme pe străzile din Spania

Incidentul care a creat teroare și panică a avut loc luni, pe o stradă centrală din cartierul a orașului Canals, din provincia Valencia, Spania.

Potrivit informațiilor transmise de lasprovincias.es, două familii de origine română, aproximativ 30 de persoane, au fost implicate în bătaia demnă de un scenariu de film.

Citește și: O tânără de 22 de ani, din Craiova, a ajuns la spital după ce a fost bătută de două ori într-o zi, de iubit. Tânărul a fost reținut

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cele două familii s-ar fi luat la bătaie din cauza unui motiv politic. Aceștia au folosit bâte de baseball, bastoane și arme albe, cuțite. Opt persoane au sfârșit înjunghiate și au ajuns la spital. Una dintre acestea se află în stare foarte gravă.

Martorii au declarat că aproximativ 20 de persoane au ajuns în Canals cu cinci vehicule, din Benigànim. Restul persoanelor implicate sunt locuitori din Canals.

Citește și: Cine este temutul interlop Cristian Săndulache, găsit mort în Spania. "Mâna unei tinere a fost tăiată cu sabia"

Ancheta a fost preluată de Garda Civilă, care a identificat nouă persoane. Patru români implicați în bătaie au fost arestați pentru comiterea infracțiunilor de încăierare tumultoasă și leziuni.

Dintre acestea, o persoană minoră a fost eliberată.

Autoritățile continuă cercetările pentru a aplica măsurile legale care se impun.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si