Un membru al lumii interlope din Târgovişte, supranumit ”Killer”, care era urmărit naţional fiind condamnat la închisoare, a fost prins de poliţiştii din Capitală la o adresă din Dâmboviţa.

Citește și: VIDEO Explozie în Paris! Un pompier a ajuns de urgență la spital

Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că, în urma investigaţiilor, s-a stabilit că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, urmărit la nivel naţional, s-ar afla la o adresă din judeţul Dâmboviţa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Ieri, 18 septembrie  2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București -  Serviciul de Investigații Criminale au desfășurat activități pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate", au transmis oficialii de la Poliția Capitalei.

Potrivit polițiștilor, pe numele bărbatului, în luna martie 2024, Judecătoria Buftea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 1 an și 5 luni. 

De ce era căutat interlopul "Killer"

Bărbatul de 41 de ani săltat de mascați era condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma activităților întreprinse de polițiști cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române,  bărbatul a fost depistat la adresa menționată.

Interlopul din Târgoviște urmează să fie încarcerat într-un penitenciar, a mai anunțat Poliția Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si