La două zile distanță de la conflictele sângeroase care au îngrozit întreaga comunitate din Pantelimon, trei dintre agresori încă sunt căutați de polițiști.

Peste patru sute de oameni ai legii au fost mobilizați pentru a-i găsi pe indivizii implicați în conflict.

"Fac precizarea că acest conflict izbucnit între membrii celor două familii a izbucnit pe fondul unui conflict spontan.

Poliția orașului Pantelimon nu a înregistrat plângeri penale sau sesizări", spune Alexandru Bălan, șef-adjunct IPJ Ilfov.

Poliția orașului Pantelimon, însă, îl contrazice pe adjunctul IPJ Ilfov. Pe data de 16 septembrie, membrul uneia dintre familiile implicate în conflict a depus o plângere penală prin care sesiza oamenii legii că a primit amenințări grave de la cealaltă familie implicată în bătăliile sângeroase din acest weekend.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Mai mult, bărbatul a susținut că ar fi fost și agresat de trei dintre rivali în timp ce se afla singur pe stradă.

Polițiștii însă l-au ignorat și nu au făcut nimic până când nu a fost prea târziu, iar victima s-a decis să își facă dreptate cu propriile mâini.

"Într-adevăr, în data de 16 septembrie anul curent poliția orașului Pantelimon a fost sesizată prin plângere scrisă. Nu au reieșit date conform cărora cei trei agresori fac parte precum cei trei autori fac parte din familia aflată în conflict. Această persoană a fost implicată în conflictul din data de 21 septembrie, față de aceasta fiind dispusă ulterior de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov măsura reținerii", spune adjunctul IPJ Ilfov.

Concret, printre bâlbe, oficialii IPJ Ilfov încearcă să ne transmită că timp de cinci zile polițiștii orașului Pantelimon nu au reușit nici măcar să identifice mașina din care au coborât cei trei agresori din data de 16 septembrie, nici să afle identitatea persoanelor.

Puteau fi însă prevenite confruntările stradale sângeroase din ultimele zile? Este o altă întrebare care stă pe buzele locuitorilor care cad drept victime colaterale.

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”- kfetele.ro

Citeste si: Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Până la acest moment 19 persoane au fost identificate, dintre care șase au fost arestate preventiv, iar alte patru sunt internate sub pază strictă.

Atac sălbatic la Spitalul Sfântul Pantelimon

Acum polițiștilor le este frică să nu se repete incidentul de sâmbătă dimineața când 15 indivizi înarmați cu furci, topoare și săbii au năvălit în camera de gardă a spitalului Sfântul Pantelimon și și-au atacat rivalii care primeau îngrijiri medicale.

În urma acestui incident, spitalul a fost amendat cu trei mii de lei pentru că nu a asigurat securitatea unității medicale, iar paznicul aflat de serviciu cu cinci mii de lei.

Concret, în momentul de față, polițiștii ilfoveni și cei bucureșteni lucrează la trei anchete ce-i vizează pe agresori. În total ar fi peste zece autori necunoscuți în aceste dosare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si