Ti-ai cumparat un apartament mobilat? Afla acum care sunt electrocasnicele pe care ar trebui sa le schimbi prima data

Site-urile si platformele dedicate pietei imobiliare sunt pline de anunturi pentru diferite tipuri de apartamente, case si garsoniere. Pe acestea pot fi gasite locuinte vechi, locuinte noi nemobilate si locuinte mobilate. Daca fostul proprietar iti vinde apartamentul cu mobilierul vechi si electrocasnicele sale, trebuie sa fii atent la anumite detalii.

Alis Pop, marți 24 septembrie 2024 , 17:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Investeste in noua ta locuinta

Multe anunturi de pe platformele specializate sunt de persoane care isi vand propriile locuinte. Avantajul pe care il ai daca alegi sa cumperi de la asemenea persoane este mai ales cel privitor la pret. Oamenii vand pentru ca au nevoie de bani rapid, din diferite motive. De aceea, ai putea gasi un apartament cu doua sau trei camere la un pret avantajos. Cei care aleg sa isi vanda propriile locuinte le ofera, de obicei, gata mobilate. Totusi, chiar daca totul pare a fi de calitate in apartamentul pe care l-ai cumparat sunt cateva electrocasnice pe care ar trebui sa le schimbi.

1. Masina de spalat

Unele electrocasnice trebuie schimbate din diferite motive. Printre acestea se numara cele legate de igiena, de consumul de energie si de eficienta acestora. Primul aparat casnic pe care trebui sa il schimbi din motivele amintite mai sus este masina de spalat, care este indispensabila intr-o locuinta. Pe arctic.ro vei gasi o gama bogata si diversificata de masini de spalat din care o poti alege pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor familiei tale. Criteriile dupa care poti filtra cautarea sunt diverse. Trebuie sa tii cont mai ales de capacitatea de incarcare si de clasa energetica. O masina de spalat care consuma putina energie va fi, bineinteles, cea mai bună alegere pe termen lung.

2. Frigiderul

Tot din motive de igiena si eficienta energetica, printre electrocasnicele pe care trebuie sa le schimbi intr-un apartament mobilat se numara si frigiderul. De asemenea, poate ca nu esti multumit de dimensiunile celui care se afla deja in locuinta. Precum in cazul masinii de spalat, alegerea unui frigider cu o clasa de eficienta energetic mai ridicata este o decizie inteleapta pe termen lung. Trebuie sa tii cont si de spatiul de depozitare, de dimensiunile frigiderului si de functiile pe care iti doresti ca acesta sa le aiba.

3. Aragazul

In cazul in care fostii proprietari aveau un aragaz cu cuptor incorporat atunci si acesta trebuie schimbat cu o varianta mai eficienta pentru tine. Poti alege sa achzitionezi o plita incorporabila. De asemenea, in loc de cuptor, daca nu gatesti prea mult acasa, poti achizitiona un airfryer. Astfel, vei castiga putin spatiu pe care il poti folosi pentru depozitarea diferitelor produse sau obiecte necesare in bucatarie.

Asadar, chiar daca apartamentul pe care l-ai cumparat este in conditii bune si te poti muta numaidecat in el, exista totusi cateva renovari si modificari pe care le poti face pentru tine si familia ta. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului... Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025
spotmedia.ro
Amenzi de până la 50.000 de euro sau expulzare pentru cei care-i încurajează pe ruși să... Amenzi de până la 50.000 de euro sau expulzare pentru cei care-i încurajează pe ruși să nu facă copii
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si