Gelozia și alcoolul l-au împins la gesturi îngrozitoare pe un bărbat din Gorj. Acesta și-a înjunghiat soția fără milă, în zona toracelui, provocându-i o rană de 10 centimetri, care i-a pus în pericol viața. Femeie a supraviețuit ca prin minune rănii provocate de soț, în mod intenționat, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Gelos și în stare de ebrietate, un bărbat și-a înjunghiat soția

Viața unei femei era să se sfârșească într-un mod macabru, în mâinile soțului. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate și gelozie, a înjunghiat-o în zona toracelui, provocându-i o rană de 10 centimetri. Viața femeii a fost pusă în pericol, iar victima are nevoie de recuperări din cauza rănii grave pe care a suferit-o.

Citește și: Când se termină mandatul lui Klaus Iohannis. Ziua în care nu va mai fi președintele țării

Potrivit informațiilor transmise de procurori, victima a fost atacată prin surprindere în zona toraco-abdominală-intercostală.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Convoaie militare în mai multe zone din Moldova și Transilvania. Ce se întâmplă- wowbiz.ro

"În seara zilei de 22.09.2024, în jurul  orelor 20:00, aflându-se la domiciliul său situat pe raza satului Strâmba-Jiu, din oraşul Turceni, Gorj, pe fondul consumului de alcool, fiind animat de sentimente de gelozie, inculpatul L.D.F. a exercitat acte de agresiune fizică asupra soţiei sale L.I.R., aplicându-i o lovitură cu un cuţit în regiunea lombară stângă, producându-i leziuni care au necesitat circa 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei. 

Leziunile au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa unui tratament medico-chirurgical aplicat de urgenţă. Din conţinutul concluziilor medico-legale rezultă că plaga produsă urmare a atacării victimei cu un cuţit, are o profunzime de 10 centimetri şi două ramificaţii de circa 1 cm fiecare în formă de Y, cu deschidere inferioară. Procurorul a constatat că atacul asupra victimei s-a produs prin surprindere, agresorul lovind victima cu cuţitul în zona sus-menţionată, continuând atacul şi după ce lama cuţitului a pătruns în corpul victimei, existând două ramificaţii ale plăgii penetrante",  au transmis procurorii.

Citește și: Diagnostic crunt pentru o fetiță de un an. Copila suferă de o grea boală, iar părinții sunt măcinați de durere: "Se prăbușește atât de repede"

Autoritățile au declarat că bărbatul și-a atacat soția cu intenția de a o ucide.

"Cu intenţia directă de a produce moartea acesteia, lovitura fiind aplicată cu intensitate deosebită cu un obiect tăietor înţepător, apt să producă moartea, interesând zone vitale respectiv regiunea toraco-abdominală stângă intercostală",  au transmis procurorii.

Citeste si: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”- kfetele.ro

Citeste si: Noi imagini cu Bruce Willis publicate de fiica lui, Scout: "Pare confuz și umflat la față"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bărbatul este căutat de autorități în acest moment. Pe numele lui a fost emisă o  propunere de arestare preventivă în lipsă a agresorului, aceasta fiind admisă de Tribunalul Gorj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si