Explozie de bucurie aseară la "The Floor"; piteşteanul Oliver, în vârstă de 46 de ani, profesor de limba română, a câştigat premiul de 50.000 de lei, după un duel care i-a dat mari bătăi de cap competitorului său, Răzvan.
Aseară, Finala celei de-a treia serii de concurenti "The Floor" s-a disputat între Oliver şi Răzvan, în vârstă de 24 de ani, de profesie programator, după ce Răzan a căştigat semifinala în faţa Iulianei, în vârstă de 67 de ani, de profesie medic.

Razvan a reuşit să îşi adjudece cel mai mare teritoriu şi să intre în duelul final alături de Oliver, pentru marele premiu.


" Cel care are deţine mai mare teritoriu are dreptul să aleagă ce jucăm. Răzvan, ai cel mai mare teritoriu, ai dreptul să îţi alegi domeniul pe care îl jucaţi în finală, pentru 50.000 de lei", a fost anunţul făcut de Dan Negru, gazda quiz show-ului "The Floor".
Oliver a reuşit să îl învingă pe Razvan, cucerind teritoriul acestuia- lumea medicală." Mi-a fost frică de doctori toată viaţa…", a declarat Oliver înainte de a începe duelul, pe care l-a si dominat şi castigat, de altfel, detaşat. Bucuria a fost fără margini pentru câştigător care l-a imbrătişat pe Dan Negru şi chiar a sărit în braţele adversarului său.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro


"The Floor" este cel mai antrenant quiz show al momentului, cu întrebări din domenii şi preocupări dintre cele mai diferite, şi poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 21:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si