O pizzerie din Düsseldorf, Germania, a intrat în vizorul autorităților după ce s-a descoperit că ar fi servit și substanțe interzise.

"Pizza cu numărul 40", cu substaanțe interzise, în Germania

Autoritățile din Germania ar fi descoperit o adevărată rețea de trafic de droguri într-o pizzerie din Düsseldorf, în această primăvară. În urma unui control, inspectorii ar fi sesizat câteva nereguli, iar polițiștii s-au sesizat.

Citește și: A intentat divorțul după ce a descoperit cel mai mare secret al soției. Motivul șocant pentru care un bărbat a cerut anularea căsniciei, după 18 ani

În urma cercetărilor, ar fi descoperit că localul avea inclus în meniu și substanțe interzise, care erau comandate într-un mod special de clienți. Cei care doreau droguri, cereau "Pizza cu numărul 40", iar angajații știau că trebuie să îi servească cu substanțe interzise.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

În atenția autorităților germane a intrat proprietarul restaurantului, un bărbat în vârstă de 36 de ani. Polițiștii au executat un mandat de percheziție domiciliară la adresa bărbatului, care, când a văzut autoritățile, ar fi aruncat pe geam o geantă cu bani și droguri. Geanta ar fi fost prinsă de polițiști, care l-au arestat pe bărbat pentru două zile.

Citește și: UPDATE Un tânăr de 17 ani a murit pe loc într-un accident cumplit cu 21 de victime, în Hunedoara. A fost activat Planul Roșu de intervenție

După eliberare, bărbatul s-a întors la serviciu, continuând să servească "Pizza cu numărul 40", dar nu pentru mult timp. Polițiștii și-au continuat cercetările și au reușit să destructureze banda și să îi aresteze pe toți cei implicați. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si