Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cu 7 avioane in formatie, Aeroclubul Romaniei va fi primul care deschide festivalul aerian.

Inca de la antrenamente pilotii ne-au aratat ce inseamna sa fii un acrobat al vazduhului.

A opta editie a Bucharest Air Show se anunta si cea mai "in forta", asa cum au denumit-o organizatorii. Asta pentru ca numarul avioanelor care pot atinge viteze ametitoare este mai mare ca niciodata.

George Rotaru, director Aeroclubul Romaniei: "Sunt peste 100 de aeronave prezente, 250 de piloti si parasutisti, iar fata de anii trecuti vom avea un program continuu, de la ora 10 pana la 21:30."

Intoarceri bruste, vanatoare de baloane, urcari si picaje ce-i vor lasa cu gura cascata pe spectatori, cam asa suna pe scurt reteta zilei de maine.

Din vazduh nu vor lipsi nici pilotii militari. MiG-urile si elicopterele Puma sunt deja pregatite pentru a da onorul in fata acestui urias tricolor.

Spania, Ucraina, Lituania, Cehia sunt alte tari care si-au trimis cei mai buni acrobati ai cerului pentru show-ul de maine.
Si la sol va exista o uriasa expozitie de planoare, avioane, elicoptere si tehnica militara. Atentie, organizatorii va recomanda sa va imbracati lejer si sa nu va feriti de sepci sau palarii. Soarele va arde cu putere, asa ca exista riscul insolatiei. De asemenea, o alta recomandare este sa nu veniti cu masina, deoarece nu vor exista locuri de parcare special amenajate pentru eveniment. Intrarea este libera.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si