Close sidebar
Close sidebar

Regina Elisabeta a II-a, apariție remarcabilă. Monarhul britanic s-a întâlnit cu președintele Elveției

Monarhul Marii Brinatii, Regina Elisabeta a II-a și-a reluat joi activitatea, marcînd astfel primul ei angajament oficial după o pauză de o săptămână pe domeniul Sandringham. Aceasta a fost o apariție rară a monarhului britanic: Regina a părut mai veselă ca niciodată la întâlnirea cu președintele elvețian Ignazio Cassis și soția acestuia.

Alexandra Costea,

Regina Elisabeta a II-a, apariție remarcabilă. Monarhul britanic s-a întâlnit cu președintele Elveției

[Sursa foto: Twitter/ Derek Momodu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Regina Elisabeta a II-a, care a împlinit recent vârsta de 96 de ani și care își sărbătorește anul acesta Jubileul de Platină, a avut un zâmbet larg în timp ce a dat mâna cu președintele Eveției, Ignazio Cassis și cu soția acestuia, notează Sky News.

Monarhul britanic a părut mai veselă ca niciodată în timpul audienței cu președintele Elveției la Castelul Windsor, marcând astfel primul ei angajament oficial după o pauză de o săptămână  pe domeniul Sandringham.

Regina Elisabeta a II-a în timpul întâlnirii sale cu președintele Elveției

[Sursa foto: Twitter/ Derek Momodu]

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a dezvăluie cât de rău s-a simțit după infectarea cu Covid-19

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Regina a părut să aibă o stare de sănătate mai bună, mai mult, chiar a stat în picioare fără baston.

Alteța sa a purtat o rochie de mătase cu imprimeuri albastre și gri. De asemenea, monarhul britanic și-a accesorizat ținuta cu o broșă cu diamante cu tematică de fructe, pe care o are moștenire de la regina mamă.

Regina Elisabeta a II-a vrea să participe la deschiderea Parlamentului

Palatul Buckingham a afirmat că regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are ca intenție să participe la deschiderea oficială a Parlamentului, care se va desfășura în data de 10 mai, dar, pentru un moment, se așteaptă o confirmare mai aproape de evenimentul respectiv sau poate chiar

în ziua respectivă.

Citeste si: VIDEO- Pentru prima oară: Regina Elisabeta a II-a apare pe coperta revistei Vogue

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a deschis Parlamentul în toate ocaziile din timpul domniei sale, cu două excepții: în anul 1959 și în anul 1963, când era însărcinată cu Andrew și apoi cu cel mai mic copil al ei, Edward.

Anul acesta, monarhul britanic marchează 70 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii. Festivităţile dedicate Jubileului de Platină au început în data de 10 ianuarie 2022, iar ceremoniile vor continua pe parcursul acestui an.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a şi-a lansat propriul săpun lichid pentru veselă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI