Bănel Nicoliță a rupt tăcerea despre el și cea mai cunoscută amantă din România, aşa  cum a fost supranumită Vica Blochina. Blondina a avut o relație de 16 ani cu Victor Piţurcă. Fostul fotbalist a explicat clar că nu există decât o relație de prietenie între cei doi.

Citește si: VIDEO| Cătălin Botezatu, petrecere aniversară de lux. Ce cadouri a primit

În showbiz circulă informații potrivit cărora Bănel și Vica ar forma o relație de amor. Fosta amantă a lui Pițurcă a negat acest lucru, însă acum Bănel Nicoliță s-a decis să zică adevărul.

„Vica e un om foarte OK din toate punctele de vedere. Să știi că ne-am încurajat foarte tare la Splash, acolo ne-am creat o prietenie foarte frumoasă cu toți concurenții, acolo am găsit o familie foarte frumoasă și prieteni adevărați și ceea ce s-a spus în ultimul timp s-a greșit. Sunt lucruri neadevărate. Nu înseamnă că dacă eu ies cu cineva să mănânc sau să beau un pahar sunt automat cu acea persoană.

Noi ne-am creat o relație foarte frumoasă cu toți concurenții de la «Splash! Vedete la apă» și ieșim tot timpul în oraș, mâncăm… Chiar ne simțim foarte bine cu toții.”, a declarat fotbalistul.

Ce spune Bănel Nicoliță despre Vica Blochina

Sportivul a explicat că nu se pune problema de o relație de amor între ei doi, ci de una de prietenie. „Doamne, ferește! Nu există așa ceva. Din niciun punct de vedere. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica. Crede-mă, cunoști în viață foarte mulți oameni, dar la Splash acum când m-am văzut și cu Vica și cu Maria Constantin… A fost Irisha, NiCK N&D, sunt niște oameni deosebiți, italianul din nou, Nick, adică sunt niște oameni minunați și atunci îți

creezi o relație de prietenie foarte frumoasă.

Fără niciun interes. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, dar eu am confirmat și de aia am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a spus Nicoliţă citat de cancan.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește si: Vica Blochina, prima declarație după ce s-a aflat că trebuia să fie în mașină cu Răzvan Ciobanu: „Mă doare tare rău”

Femeia a mărturisit că îl știa de mult pe Bănel, însă nu avea o relație de prietenie cu el. Mai mult, Vica a spus că a rămas șocată când a văzut cât de iubit este Bănel Nicoliţă.

Citește si: Casa de vedeta. Vica Blochina si-a aranjat locuința astfel încât sa fie activate energiile pozitive

„Ne știam mai de mult, dar ne-am împrietenit așa foarte mult la «Splash», ne-am împrietenit cu toată gașca, nu numai cu el, știi. Și cu Maria Constantin, cumva toată ediția asta a noastră, toți care am sărit atunci, am rămas prieteni foarte buni, într-un vibe foarte mișto.

Ne vedem tot timpul, avem grup pe WhatsApp și ne scriem tot felul de chestii, unde ieșim, ce facem, deci ne vedem cam tot timpul.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cine nu-l știe pe Bănel Nicoliță, legenda României?! Este un băiat foarte mișto, e un om foarte bun. Știi care e faza? Eu am rămas șocată, de fapt îți dai seama că nu aveam ocazia să ieșim prin oraș cu Bănel înainte să plecăm la «Splash», dacă ne vedeam așa «Bună – Bună», dar la «Splash», dacă tot am petrecut o săptămână împreună, am ieșit în oraș și am văzut cât de tare este iubit omul de lume„, a spus Blochina, pentru sursa citată mai sus.

Fotbalistul a fost chemat chiar și la ziua de naștere a blondinei. Bănel a impresionat-o pe fosta balerină.

Citește si: Cum și-a făcut Vica Blochina apariția pe plaja din Mamaia

„Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar nah, e fotbalist, dacă nici noi nu știm. Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!”, a spus Vica Blochina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si