Delia Săndulachi, corespodent Kanal D: „Vom transforma cafeaua într-o delicioasă și răcoritoare băutură perfectă pentru aceste zile de vară. Alături de mine este Andrei, care este barista și ne va explica cum facem acest lucru. Care este cea mai cerută băutură rece pe bază de cafea pe care o putem pregăti și noi foarte ușor acasă?”

Andrei, barista: „Cred că ar fi un iced latte.

Este o băutură rece, cu cafea și cu lapte. Se prepară foarte ușor. Hai să începem. O să pun la făcut un espresso dublu. O să folosesc o cafea arabica. Este cafeaua pe care o folosim în fiecare zi. O să prepar cu niște gheață, cu orice lapte pe care îl avem acasă. Este extrem de simplu.”

Delia Săndulachi, corespodent Kanal D: „În timpul verii cam câți clienți cer acest tip de cafea?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andrei, barista: „Destul de mult, pentru că vrei să te răcorești, să nu mai simți căldura verii, să simți și o cafea, adică să te și trezești, dar să fie și ceva răcoritor.”

Delia Săndulachi, corespodent Kanal D: „O puteți pregăti în doar câteva minute acasă, de asemenea, o puteți servi și într-o cafenea alături de prieteni unde puteți socializa.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si