Rețetă de ardei umpluți de post. Începând cu 1 august creștin ortodocșii au intrat în Postul Sf. Marii, motiv pentru care gospodinele încearcă tot felul de preparate de post.

Am pregătit pentru dumneavoastră o rețetă simplă de ardei de post!

Reţetă de ardei umpluţi de post

Reţetă de ardei umpluţi de post: Sunt, pur şi simplu, delicioşi!

Ardei umpluți de post- Ingrediente

  • 6 ardei grasi
  • o ceasca de orez
  • un morcov mare
  • 2 cepe mari
  • patrunjel verde tocat fin
  • o cutie de rosii in bulion
  • ulei
  • marar verde tocat fin
  • o rosie
  • sare
  • piper

Citeste si: Reţetă lasagna cu carne tocată şi sos bechamel: Este pur şi simplu delicioasă

Reţetă de ardei umpluţi de post

Reţetă de ardei umpluţi de post: Sunt, pur şi simplu, delicioşi!

Ardei umpluți de post- Mod de preparare

Întâi de toate, se scot cotoarele si se lasă la scurs. Ceapa si morcovul se curata, se spala, se taie cubulețe, iar morcovul se da pe răzătoarea mica. Orezul se spala bine si se scurge.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Apoi, într-o crăticioară se pune uleiul, apoi ceapa si morcovul se amesteca bine, se pune putina apa calda si se lasă la înmuiat. Se adaugă orezul si o cescuta de apa calda, amestecând continuu pana scade zeama. Se adaugă câteva linguri de suc de roșii, sare si piper după gust si se oprește focul.

Citeste si: Rețete ușoare și rapide pentru vară: prepara-ți prânzul sau cina în doi timpi și trei mișcări

Se adaugă pătrunjelul verde.

Trebuie să lăsați compoziția puțin la răcit si se umplu apoi ardeii. Roșia se taie felii mai groase si se pune cate un căpăcel la fiecare ardei. Drupă care, se așează ardeii într-o oala mai înaltă, se adaugă roșiile in bulion mixate si apa calda cat sa acopere ardeii. Se pune sare si piper, se mai adaugă 2 linguri de ulei peste zeama si se pune oala la cuptor, la foc mediu 45 de minute.

La final verificați daca orezul si ceapa sunt fierte.Se presară mărarul tocat si se mai lasă oala in cuptorul stins încă 20 de minute.

Citeste si: Vişinată reţetă: Cum faci la tine acasă această băutură?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si