David Popovici a intrat în atenția presei din România, dar și internațională după câștigarea titlului mondial, dar pe lângă competiții și antrenamente, David urmează și un regim alimentar de campion.

Citeste si: România la Jocurile Olimpice 2021: Ce sportivi români participă? Program complet

Ce mănâncă un campion mondial la natație

David Popovici luptă în această seară pentru o nouă medalie în finala de 100 m cu un timp de 47,13.

Citeste si: David Popovici, la un pas de a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Natație

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe lângă antrenamente, David are și un regim special, are un psiholog, iar mama sa a făcut cursuri anti-doping pentru a ști ce medicamente i se pot administra și care sunt interzise.

David are o dietă impecabilă de la care nu se abate

Campionul mondial mănâncă dimineața un iaurt mare, cu banane, miere și fulgi de ovăz. Gustările de care se bucură David au conținut de migdale, curmale și alte semințe.

Citeste si: VIDEO- David Popovici, performanță formidabilă. Înotătorul a ieșit pe primul loc și s-a calificat în finala de mâine

După un antrenament istovitor, David bea un shake dintr-o combinație de lapte, miere și scorțișoară. Campionul nu consumă pâine albă, iar alimentația de tip fast-food și mâncarea cu un conținut ridicat de grăsimi sau ulei nu se regăsesc în dieta sa.

David Popovici concurează pentru o nouă medalie de aur de la ora 19:22, iar finala va putea fi urmărită în direct pe siteul oficial al competiției, dar și pe TVR.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si