Frumoasă, admirată și cu un mega succes internațional. Rihanna este o divă absolută, a cărei familie se va mări, în scurt timp, cu venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Așa că artista din Barbados a decis că este momentul să cumpere o locuință mult mai spațioasă. Noua casă a vedetei are nu mai puțin de 900 de metri pătrați și se întinde pe un etaj întreg, într-un dintre cele mai exclusiviste clădiri de apartamente din Los Angeles.

Citește și: FOTO: Rihanna sărbătorește primul Paște alături de familie

Penthouse-ul, în valoare de 21 milioane de dolari, se află la etajul 40

Apartamentul este la etajul 40 și este supranumit ”locuința de cer”. Prin forma circulară a apartamentului, aceasta oferă o priveliște absolut uluitoare, la 360 de grade, asupra Orașului Îngerilor, precum și a Oceanului Pacific.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În locuință sunt patru dormitoare, șase băi, o bucătărie uriașă, o sală de cinematograf și un spațiu separat pentru biliard. Întreaga paletă cromatică folosită pentru mobilier și decorațiuni este în nuanțe deschise sau neutre.

Penthouse-ul artistei a aparținut, în trecut, actorului Mathew Perry, vedeta din vestitul serial ”Prietenii tăi”. De altfel, în clădirea în care se află apartamentul locuiesc nenumărate alte vedete de la Hollywood. Rihanna a cumpărat casa la un preț considerabil redus, căci apartamentul era listat, inițial, la 28 de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si