Au loc discuții picante în "Casa Iubirii"! După ce i s-a părut că Roberta i-a dat peste nas cu un răspuns, Patrick a început să facă mărturii șocante în fața băieților.

De la discuția despre Roberta, băieții au ajuns să vorbească despre Giuly.

"E top femeia", a spus Patrick despre Giuly, în fața băieților, lui Robert. Să își spună băieții adevărul în glumă?

robert si patrick casa iubirii

Roberta a stârnit discuții încinse în casa băieților! Patrick face mărturii șocante: "E top femeia"! Să spună băieții adevărul în glumă?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

De la Roberta, la Giuly, într-o fracțiune de secudă. Patrick: "E top femeia" 

Se pare că noua concurenta a reușit să îl supere pe Patrick. Concurentul a întrebat-o pe Roberta despre ce ar putea face Andrei ca să îi intre în grații, iar aceasta i-a dat peste nas.

Supărarea lui Patrick vine ca o remarcă pe care o aduce fetelor. Acesta le atrage, mai mult sau mai puțin atenția, cu privire la strategia abordată. Concurentului i se pare că fetele aleg să îi dea peste nas cu răspunsurile pentru a atrage publicul.

Am întrebat-o rău, nesimțit, arogant am fost? Spune tu, am fost arogant? Am întrebat-o ce ar trebui să facă Andrei ca să i se mărească nota pentru că Andrei nu a întrebat. Dar de ce ești tu curios? Efectiv, au prins situația că dacă-mi răspund mie peste nas, prind la public și nu mai am cum să vorbesc normal că toată lumea îmi dă peste nas,

a remarcat Patrick.

Citește și: Tensiuni în "Casa Iubirii": "E doar o prietenă". De ce îl acuză băieții pe Ștefan? Cosmin: "Îl interesează competiția"

patrick casa iubirii

 Patrick face mărturii șocante

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick a ținut să menționeze, în schimb, că dacă Giulyei îi permite să facă asta, Robertei nu. În hohote de râs, discuția dintre Patrick, Robi și Robert a degenerat până la dezvăluiri șocante.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Patrick: Știi care e chestia? Am mai auzit-o și pe Giuly. Și Giuly m-a mai pistonat că de ce te tot bagi, că de ce bla bla bla și a văzut că asta e la modă...

Robert: Dar crezi că s-a luat după Giuly?

Patrick: Poate fi influențată de Giuly! Dar lui Giuly îi permit că cu Giuly am subiecte, cu ea nu am avut niciodată niciun subiect.

patrick casa iubirii

 Patrick face mărturii șocante: "E top femeia"! 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert: De ce îi permiți lui Giuly?

Patrick: Pentru că cu Giuly am subiecte. Ai crezut că îi permit lui Giuly că îmi place de ea? 

Robert a ezitat să îi răspundă direct la întrebare lui Patrick. După care, concurentul și-a amintit că Roberta a crezut că Patrick o va chema pe Giuly în camera roșie. 

robert si patrick casaiubirii

Roberta a stârnit discuții încinse în casa băieților! Patrick face mărturii șocante: "E top femeia"! Să spună băieții adevărul în glumă?

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Păi zisese înainte cu o zi că o cheamă pe Giuly să lămurească nu știu ce.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Patrick: Da.

Robert: Patrick, dacă Giuly nu s-ar mai pronunța în legătuă cu mine, ai chema-o sută la sută. 

Patrick:...

Robi: Te vezi cu Giuly vreodată?

Patrick: Mă, e mișto! Nu știu. Habar nu am, sincer... E o femeie faină, e mișto. Când a venit toți am zis. E top femeia!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si