"Juliei i se potrivește un bărbat ca mine!", a răspuns Robi fără ezitare când Andreea Mantea l-a întrebat ce fel de bărbat i se potrivește Juliei.

Cum era de așteptat, răspunsul concurentului a stârnit un val de reacții din partea celorlalți.

Răspunsul lui Robi a fost pe placul concurenților. Cum a reacționat Julia?

Adevărul a ieși la suprafață. Robi a recunoscut în fața tuturor că el este genul de bărbat care i s-ar potrivit Juliei.

De vină pentru întrebarea la care a fost supus concurentul este Bianca. Concurenta i-a spus Andreei Mantea că Robi s-a ascuns să îi spună Juliei cu ce concurent din casă se potrivește, pentru că, de fapt, cu el s-ar potrivi.

Încerca să se ascundă când a zis altceva. Că el fi genul Juliei

Julia a continuat spusele Biancăi spunând că l-a întrebat pe Robi de ce nu îl consideră pe Alex potrivit pentru ea, dar concurentul a ezitat să îi răspundă.

În acel moment, Andreea Mantea s-a simțit nevoită să clarifice situația și l-a întrebat direct pe Robi.

Citește și: Discuții aprinse în "Casa Iubirii". Virginia spune adevărul: "Nu m-am considerat niciodată prietena ta!" Ce reacție a avut Julia?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

robi julia si virginia

Virginia, Robi și Julia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

"Robi, care crezi că este tipul de bărbat, genul, cu care s-ar potrivi Julia?", a fost întrebarea Andreei.

Pus în fața faptului împlinit și zâmbind până la urechi, Robi a răspuns imediat.

"Genul? Păi, genul de bărbat... mai ca mine", a răspuns Robi.

Întrebările prezentatoarei au continuat, dar Robi nu a mai oferit detalii. Pus atât de Andreea Mantea, cât și de băieți, să se descrie, Robi a pus-o pe Julia să facă asta dacă își dorește să afle ce tipologie de bărbat i s-ar potrivi cu adevărat.

Bianca în schimb nu s-a lăsat vrăjită de încercarea lui Robi de a scăpa și a pus paie pe foc, iar Robi a oferit răspunsul mult așteptat.

"Îi place genul de bărbat... mai de caterincă, unu la mână. Mai impunător... Cosmin nu se încadrează în categoria asta, este băiatul ăla mai retras. Merge pe extreme ea, ori prea așa, ori prea așa. Adică ori să o pună la punct, ori să facă ce vrea cu ea, una din două. Alex nu mi se pare că ar fi pe gustul ei", a continuat Robi să răspundă la întrebări.

Alex i-a cerut explicații lui Robi

După ce Robi a spus că Alex nu este potrivit pentru Julia, acesta a cerut niște explicații. Pentru a nu-l lăsa pe Alex fără răspuns, Robi i-a spus adevăratul motiv pentru care crede că nu este pe placul Juliei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

robi si julia

Robi: Juliei i s-ar potrivi un bărbat ca mine

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

"Pentru că noi suntem extrem de diferiți și ei i-a plăcut foarte mult de mine. Cred că și celelalte fete au fost de acord cu mine", i-a răspuns Robi lui Alex.

Argumentul concurentului a făcut-o pe Julia să râdă, însă, aceasta nu a negat ce a spus Robi.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si