România deține o industrie de top în lume: VIDEOCHATUL!
România deține o industrie de top în lume: VIDEOCHATUL!

Jurnaliștii de la "Asta-i România!" pregătesc o ediție specială în această duminică, de la 14.30, în care se va discuta despre industria care funcționează atât de bine la noi în țară, indiferent de vremuri: videochatul.

Se va atinge un subiect tabu, despre o afacere în spatele căreia se ascund profituri de 300 de milioane de euro, dar și ce se întâmplă în viața fetelor care câștigă într-un an cât alții în 5 ani.

„Ai peste 18 ani, vorbești bine engleză și n-ai prejudecăți!? Îți dorești să ai bani și să scapi de grija zilei de mâine? Încearcă videochatul!”. Este unul dintre anunțurile din mediul online menit să-i atragă pe tineri. E un domeniu și un cuvânt tabu în România, dar este și o afacere de peste 300 de milioane de euro, anual, care n-a dat faliment nici macar pe timp de criză.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

România deține o industrie de top în lume: VIDEOCHATUL!
România deține o industrie de top în lume: VIDEOCHATUL!

Cât se câștigă din videochat

„Poate câștiga de la 1.000 de dolari, până la 60.000 de dolari în două săptămâni”, a declarat Liviu Berbec, directorul financiar al uneia dintre cele mai mari agenții de videochta din țară. Acest domeniu ascunde de fapt o adevarată industrie în care lucrează peste o sută de mii de fete ale căror încasări sunt de record mondial.

Citeste si: Ioana Ginghină a trecut peste divorțul de Alexandru Papadopol. Are un nou iubit: „Sunt îndrăgostită!”

Citeste si: Răspunsul lui Carmen Brumă, după ce a fost criticată că s-a pozat dezbrăcată pe balcon: „A făcut parte din job-ul meu”

Citeste si: Puterea Dragostei 29 februarie. Andreea Oprică a izbucnit în lacrimi, iar Berna o consolează: „O să vezi că o să întâlnești pe cineva...”

Nu ratati o editie incredibila a emisiunii "Asta-i Romania!", în această duminică, de la 14.30, la Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si